Aktywne Wpisy
wykopranger +47
Ktoś może wytłumaczyć o co tu chodzi,bo pierwszy raz co takiego widzę xD
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
Chyba trafiłem na osiedle dla ludzi niepelnosprawnych... Nawet nie widziałem że takie istnieją xD Po co tyle tych miejsc dla niepelnosprawnych? W kom druga fotka
#nieruchomosci #patodeweloperka #pytanie
BasTajpan +416
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
Były to:
- wszechobecny rozpiździec rzeczy różowego. Po prostu k---a wszędzie, zaczynając od skarpetek na podłodze, ciuchach na fotelu w liczbie k---a milion pięćset,
- czepianie się o byle k---a pierdoły
- masa uwagi, którą różowy Ci zabiera. A to pogadaj ze mną, a to zjedzmy kolację - ale sama już jej nie zrobi - tylko rób ją k---a ze mną... Może to lepiej, bo potrafi przypalić garnek z wodą...
- życie seksualne pogorszyło się znacznie
- nie masz człowieku prywatności, czasu dla siebie, nigdy nie możesz się w pełni zrelaksować...
Piszę to, bo właśnie wyszła na imprezę jakiejś tam swojej koleżanki, więc stwierdziłem, że szybciutko lecę do sklepu i kupię sobie tak z trzy mocne piwa... Wracam do domu, patrzę k---a, a ona w domu siedzi... Już mi zaczęła brzęczeć, że znów piję... A dlaczego wróciła? Bo nawet nie wiedziała gdzie idzie, a telefon się jej rozładował... K---a, to ciągłe nieogarnięcie w takich oczywistych sprawach mnie tak w-----a, że zacząłem pijać ostatnio melisę...
Ostatecznie przed chwilą pojechała, a ja właśnie otworzyłem piwko, a zaraz odpalę papieroska. Liczę, że prędko nie wróci...
Więc jeszcze raz - jeśli się Wam marzy życie z dziewczyną, ale ona mówi, że nie może, bo np. nie chce przed ślubem albo starzy nie pozwalają albo cokolwiek innego, to cieszcie się! Nigdy k---a więcej takich głupich numerów. Ale przynajmniej się czegoś nauczyłem...
#rozowepaski #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
@seba_syn_zenona: no na pewno. Teraz sobie wyobraź, że zamieszkałeś z nią dopiero po ślubie. Trzasnąć za sobą drzwiami teraz jest łatwiej niż z obrączką na palcu. Co to w ogóle za myślenie z mieszkaniem wspólnym po ślubie..
#truestory z tego miesiąca. Moja kumpela była za dobra, więc i ciągle z pozycji "mi zależy bardziej". Jak jej facet szedł do pracy to budził ją o 5 k---a rano żeby z nim posiedziała kiedy on je śniadanie, zamiast dać biednej spać gdy miała wolne. Robiła mu śniadania, nie kładła się do puki
Ja bym nie dał rady z takim nieogarem mieszkać i dobrze że to wyszło teraz.
PS. Jak duże to mieszkanie?
Uzupełniamy się, ona sprząta mieszkanie i robi pranie. Ja gotuję i zmywam talerze. Oczywiście czasami się zamieniamy obowiązkami.
Razem chodzimy po zakupy i sprawiedliwie dzielimy wydatkami.
No ale jesteśmy już przed 30 a Twoja kobieta ile ma lat?
Komentarz usunięty przez autora
Najwidoczniej nie zarejestrowałeś tego, co napisałem w kolejnym poście -- że nazwa "kreatywny" to tylko etykietka. Równie dobrze można nazwać taką osobowość jakimś kolorem, np. żółtym (i dokładnie takim się ją nazywa, jeśli zastosuje się etykietki kolorowe).
Co do samego słowa "kreatywność", to ja sam mam do niego pewną awersję. Że jest nie do końca logiczna, szczególnie gdy używa się dobrze zdefiniowanego, "specjalistycznego" słownictwa, to staram się ją zwalczać.
Ale czasami