Wpis z mikrobloga

@atc_damian: Co do błędu w różnicy lat, to oczywiście przyznaję, moje niedopatrzenie (chociaż zaczynasz zmieniać temat, bo nie o tym mówiliśmy).

Natomiast porównywanie mnie do redakcji Faktów to już jakaś przesada i popadanie w skrajności z Twojej strony. Oni są telewizją publiczną więc mają OBOWIĄZEK aby ich przekaz był jak najbardziej obiektywny, ja nie mam takiego obowiązku, mogę sobie pisać pewne rzeczy z domysłem, a jeśli Ty odbierasz to inaczej
  • Odpowiedz
@atc_damian: Niby jaki czuły punkt? Ja mam totalnie w dupie jak Ty to odebrałeś, możesz mnie nawet wrzucać na #czarnolisoto To prędzej ja trafiłem w Twój czuły punkt, bo już od godziny wykłócasz się o jakąś błahostkę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla mnie to świetna rozrywka, sprzeczka z kolesiem, który za nic w świecie nie chce przyznać, że ktoś ma inny punkt widzenia i
  • Odpowiedz
@atc_damian:
Jedziesz dalej, bo widzę, że świetnie Ci idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co jeszcze ciekawego możesz mi napisać na mój temat czego nie wiem? Kto jest ode mnie lepszy, a kto gorszy? Chętnie posłucham człowieka który ZAWSZE jest obiektywny w swoich opiniach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Little_Juice: Wydaje mi się, że ilość zegarków na rękach wzrosła z tego powodu, że teraz częściej koszykarze już przed rozpoczęciem debiutanckiego sezonu podpisują kontrakty z firmami produkującymi zegarki (ale też wiadomo, że nie mogą tego robić będąc jeszcze studentami).
  • Odpowiedz
@atc_damian:

Prędzej korwin wygra wybory niż coś do ciebie dotrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)

O proszę, nawet już na autoironię się szarpnąłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie doceniłem Cię. No dobra, ale nie miałeś mówić o sobie, tylko miałeś jeszcze mnie jakoś zgnoić, także kontynuuj, ale tak żebym naprawdę poczuł się urażony.
  • Odpowiedz