Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +65
No i masz, a ci znowu #rozdajo robio…
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro AGD
Zasady są proste. Aby wziąć udział w rozdajo:
•
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
wrednyfutrzak +18
Dawno na tym portalu nie widziałem takiego szamba jak #polskieonuce. Wykopki dały sobie prawa do bycia sędzią, prokuratorem i katem w jednym. Stalkują czyjeś profile i szyderczo wywieszają na widok publiczny. No ale cóż, skoro czują, że się w tym spełniają, niech im tam będzie. Szkoda tylko, że nie spożytkowują swojej energii w bardziej produktywny sposób, zamiast w postaci idei słusznego gniewu, łapiąc za widły i pochodnie.

#nba #koszykowka #modameska
źródło: comment_Ic7oGWsnv9sAMFajzpdMunnkfRf1gNw2.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Natomiast porównywanie mnie do redakcji Faktów to już jakaś przesada i popadanie w skrajności z Twojej strony. Oni są telewizją publiczną więc mają OBOWIĄZEK aby ich przekaz był jak najbardziej obiektywny, ja nie mam takiego obowiązku, mogę sobie pisać pewne rzeczy z domysłem, a jeśli Ty odbierasz to inaczej
Komentarz usunięty przez autora
Na pierwszym widać u jednej osoby, na drugim już u sześciu.
Jedziesz dalej, bo widzę, że świetnie Ci idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co jeszcze ciekawego możesz mi napisać na mój temat czego nie wiem? Kto jest ode mnie lepszy, a kto gorszy? Chętnie posłucham człowieka który ZAWSZE jest obiektywny w swoich opiniach ( ͡º ͜ʖ͡º)
O proszę, nawet już na autoironię się szarpnąłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie doceniłem Cię. No dobra, ale nie miałeś mówić o sobie, tylko miałeś jeszcze mnie jakoś zgnoić, także kontynuuj, ale tak żebym naprawdę poczuł się urażony.