Wpis z mikrobloga

@MuzG: Daj spokój, Melo i Lebron mają straszliwie paskudne garnitury, Wade tak ze trzy rozmiary za duże. Ostatnio to nawet większość wyglądała jak ludzie.
@atc_damian: Dobra, dobra to Ty robisz #!$%@?ę z logiki bo, wciskasz mi w usta stwierdzenie którego nie napisałem. Gdzie masz jakiekolwiek chociażby wspomnienie o modzie światowej w moim cytacie? To, że użyłem tagu #modameska nie obliguje mnie do mówienia o całym świecie.

Weź lepiej zluzuj kolego, bo robisz gównoburzę z takiego błahego powodu.
@atc_damian:

Pokażę zdjęcie z Kambodży - sali komputerowej 10 lat temu na i386 i obecnie na Core2Duo. Opiszę: patrzcie jak przez 10 lat technologia poszła do przodu.

No i gdzie będzie błąd w tym stwierdzeniu? Bo ja błędu logicznego nie widzę - technologia w Kambodży poszła do przodu i wszystko się zgadza. To że Ty od razu dopowiadasz sobie w tym stwierdzeniu, że technologia w Kambodży=Świat, to już jest Twój problem.
@atc_damian:
Cały problem w tej gównoburzy jest taki, że dla Ciebie użycie przeze mnie tagu #modameska jest równoznaczne z tym, że w zacytowanym zdaniu miałem w zamyśle modę światową. Otóż nie z takim zamysłem to pisałem i możemy dalej się kłócić, ale i tak nie dojdziemy do porozumienia, bo każdy odczytuje to zdanie z pod inny kątem. Tyle.
@atc_damian:
Problem jest taki, że Ty nie potrafisz przyjąć do informacji, że pewne stwierdzenia można odczytać pod różnym kątem. Dla Ciebie liczy się tylko jeden punkt widzenia, który uważasz za poprawny, a jak ktoś myśli inaczej, to jest w błędzie, bo "moja racja jest najmojsza".