Wpis z mikrobloga

@Failar: Nie xD (bo patrzę na to tak z doskoku) ale niedługo kończy im się akcja na kickstarterze(produkt mają prawie skończony (chyba) a pieniądze pójdą raczej na marketing)
  • Odpowiedz
@Failar: W dzisiejszych czasach, to nawet grupa na facebooku wystarczy. A facebooka ma wiekszość. Jedyne co jest fajne i moze być używane to feature z wymianą planszówek jeżeli będzie mieć dobrą wyszukiwarkę. Raczej taka apka będzie miała pod względem lokalnym mniej użytkowników niż przeciętna grupa na facebooku która tym się zajmuje. To jest moje zdanie. Mogę się mylić :D
  • Odpowiedz
@TriangleGuy: ok, ale grupę na facebooku zakładasz jak już masz kilka osób. Mając grupę na przykład dwu osobową (albo nawet będąc samemu) można zostawić informację w appce, a może po jakimś czasie ktoś się zgłosi z chęcią dołączenia. Ja jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiony. U mnie na wsi grając z kumplami w MTG we trójkę nie komunikujemy się żadnymi grupami na fejsbooku, bo wygodniej i szybciej jest po prostu zadzwonić.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Failar: Myślimy tak samo cumplu! (Też mieszkam na wsi xD)

@TriangleGuy: A może ktoś w okolicy też gra i szuka ludzi a na forum i fb nikt się nie ujawnia, i taki ziomek ogląda sobie yt i patrzy o jest aplikacja jak ktoś będzie w okolicy to go znajdę (albo on mnie) i można zagrać :D ja tak to widzę między innymi ^^
  • Odpowiedz
@Maixior: No nie wiem. Jednak jeżeli ktoś się rejestruje na forum które ma zrzeszać takich ludzi, to po co ma się ukrywać ? Do przejrzenia forum wystarczy mu przeglądarka na telefonie czy kompie. A tu potrzebuje jeszcze dodatkowej apki, na którą jednak nie wszyscy zainteresowani trafią. Każdy się musi na niej zarejestrować i podać konkretniejsze dane co do zamieszkania itd. Na forum podajesz takie dane dopiero osobie zainteresowanej.
  • Odpowiedz