Aktywne Wpisy
Korsir +98
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
Anoncio2111 +248
Czy rybom wolno plusa?
1. Jest na każde wasze skinienie, co sobie nie wymyślicie, ona zrobi. Cokolwiek spierniczycie, ona wybaczy.
2. Zawsze się z wami zgadza, a nawet jeśli nie, to nawet nie próbuje podjąć dyskusji czy wyrazić swojego zdania. Poglądy? Jakie sobie życzysz. Pasje? Twoje pasje.
3. Jest bardzo przymilna, misiuje, żabciuje i kochaniuje was co 5 minut, cały dzionek i pół nocy chce się tulić i patrzeć sobie w oczy.
4. Planuje po 2 tygodniach wspólne życie, urządza mieszkanie, pokoik dziecinny, wybiera maść kota.
Straszne, prawda? Nikt normalny długo nie wytrzyma z osobą, która wykazuje zero charakteru, za to robi sobie z was sens życia i oplata jak bluszcz. I tego starajcie się unikać, a nie bycia miłym, bądźcie mili śmiało, ale też miejcie i wyrażajcie własne zdanie, nie próbujcie zagłaskać kotka, obraźcie się, jeśli ona da wam powód, kochajcie te swoje różowe, ale nie uzależniajcie swojego istnienia od tego, czy ona jest w zasięgu waszej ręki. Naprawdę nie musicie robić z siebie super samców, żeby nie zrażać do siebie kobiet, a jeśli na waszą wybrankę działa tylko poza łobuza - alfy, to radzę wam odpuścić ten przypadek - myślę, że nie warto budować związku z kimś, kto prawdopodobnie przy pierwszych większych kłopotach puści was w trąbę.
#niebieskiepaski #rozowepaski #tfwnogf #przemysleniazdupy
Komentarz usunięty przez autora
@zombiag: Ja piszę o tym, żeby nie szukać osób chirurgicznie pozbawionych charakteru, inicjatywy i choćby odrobiny własnego zdania, ty z tego wywnioskowałeś, że promuję obraz rozdartej feminazi, która najchętniej odgryzłaby ci głowę i jaja, ale hipokrytka potrzebuje twojej kasy. Naprawdę nie wiem jak do tego doszedłeś - a właściwie to w sumie wiem, bo już któryś raz zauważam,
@worldmaster: Nie jestem. A raczej jestem częściowo, ale mam też pełno wad, które czynią ze mnie kiepską kandydatkę na partnerkę życiową.
@zombiag: Ty szukasz kobiety, czy dziecka, które możesz sobie wychować? Bo dorosła osoba, której się oczywiście od najmłodszych lat nie tłukło, że opinie i rozum są nieważne, grunt żeby być słodkim i miłym, ma już ukształtowany charakter i poglądy. Musiałbyś sobie poszukać szesnastolatki albo kobiety wychowanej w wybitnie patriarchalnej kulturze, żeby była podatna na takie
@zombiag: A jak się zgadzają, same, z własnej woli i bez manipulowania, to w porządku. Są przecież kobiety szukające wyraźnie i niekwestionowanie dominującego mężczyzny i najlepiej się czujące w takim związku, mało ich jest, ale istnieją. Mam nadzieję, że znajdziesz taką, która ma takie poglądy z własnych przekonań, bo te wstawki o stwarzaniu sobie uległej