Aktywne Wpisy
daeun +425
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +60
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Przy wejściu do mieszkania matka do dziecka rzuciła hasło "widzisz nie - żartowaliśmy" . Pytamy się o powód wezwania ZRM- usłyszeliśmy " syn nie chce iść do szkoły, wyzywa nas i nie chce się słuchać...chyba jest chory psychicznie" (dziecko było na obserwacji psychiatrycznej i lekarze nic nie stwierdzili - matka stwierdziła ze sie nie znają i ona wie lepiej)..ręce mi opadły.
#999 #ratownik #ratownictwo #ambulans i raczej #patologiazmiasta
@FilozofujacaCalka: nawet nie trzebabylo badać...wystarczyło posłuchać. Pijanego to bym zrozumiał ALE ONI TAK NA TRZEŹWO. Za zakończenie rzucilismy hasło ze wystosujemy wniosek o zabranie dzieci do domu dziecka albo do rodziny zastępczej skoro nie potrafią poradzić sobie z wychowaniem na co ojciec powiedział " ze oni swietnie sobie dają radę z wychowaniem dzieci"
@polancky: To się nadaje bardziej do opieki psychologicznej niż na oddziały psychiatryczne... Skąd się biorą takie rodzice :|
@polancky: Brzmi trochę jak zastępczy zespół Münchhausena u matki. Na marginesie, w zeszłym roku było dość głośno o bardzo drastycznym przypadku podobnego typu - artykuł.