Tankowalem właśnie w Auchan Lublin swoją alfę 156 2.4 dizel. Wszystko fajnie, z prawie zera - jakieś 3l w zbiorniku, po korek. Się powodzi. Tyle że w tym modelu mieści się 63l. Mi do pierwszego odbicia weszło... 65.21l. Magia? Właśnie złożyłem skargę, mam trochę podpisów, xero foto i chyba gdzieś trzeba to zgłosić. #zakupy #januszbiznesu #carboner
@konradk1: Nie łapiesz się po każda Twoja odpowiedź to domysły. 1. Było jakieś 3 litry - no jak żeś to zmierzył "organoleptycznie" przez rzut okiem na wskazania komornika? No stary proszę Cię! 2. Masz trzy takie 156 no i co z tego? Znowu jakieś dziwne obliczenia? Mówię Ci jak jest. W odróżnieniu do Ciebie poszukałem trochę na ten temat w sieci żeby nie być gołosłowną! Linków Ci nie podam bo może
@dota_82: Nie siałem zamętu, byłem bardzo kulturalny i rozmawiałem normalnie z obsługą. Nie rozumiem dla czego od 1. Twojego postu tak usilnie wmawiasz mi, że nie wiem co robię. Mam 3. alfę 156, słowie trzecią, nie trzy, czytaj ze zrozumieniem. Nie rozumiem #niebieskiepaski, dlaczego koleżanka #rozowypasek tak bardzo broni interesów firmy #auchan. Czekając na jakiegoś tam menadżera w punkcie obsługi klienta podeszła
@konradk1: Napisales ze cyt. "Mam 3. 156" Pisz zrozumiale ;) Nie bronie ich interesow tylko moze sam bys sie zastanowil ze do konca mozesz nie miec racji z powodow ktore Ci podalam ktorych w ogole nie przyjmujesz do wiadomosci w dodatku nie podajac jakis konkretow w zamian. Podsumowujac. Uwazasz ze Cie oszukano nie majac na to dowodow. Bym podala Ci pare linkow do tematu gdzie byl poruszany taki sam problem
@dota_82: elektroda? Temat wałkowany tysiąc razy. Zamykam. Kropka po liczbie oznacza: "Kropka po liczbie jest użyteczna, gdy bez niej mogłaby powstać wątpliwość, czy liczba ta oznacza liczebnik główny, czy porządkowy. Kieszonkowy słowniczek interpunkcyjny PWN ilustruje to przykładami: "Na osiedlu zbudowano 1 kino" (=jedno kino) i "Na osiedlu zbudowano 1. kino" (=pierwsze kino). " za http://sjp.pwn.pl/. Czytaj ze zrozumieniem. Moje domysły biorą się z praktyki, nie wątków na elektrodzie. Pozdrawiam i
@konradk1: Posluchaj bo dalej nie rozumiesz. Poddaje w watpliwosc sposob rozwiazania sprawy ktora zaczales. Nie potrafisz ogarnac tego ze mozliwe ze sam sie pomyliles i ze jak dla mnie sprawe powinienes zalatwic w troche inny sposob. Napisalam juz wszystko wyzej ale moje konkretne argumenty spotykaja sie z brakiem nawet checi ich zrozumienia z Twojej strony. Podajac mi w zamian historie z Pania z ciastkami i odnosnikiem do slownika. To dalej
1. Było jakieś 3 litry - no jak żeś to zmierzył "organoleptycznie" przez rzut okiem na wskazania komornika? No stary proszę Cię!
2. Masz trzy takie 156 no i co z tego? Znowu jakieś dziwne obliczenia? Mówię Ci jak jest. W odróżnieniu do Ciebie poszukałem trochę na ten temat w sieci żeby nie być gołosłowną! Linków Ci nie podam bo może
Nie rozumiem dla czego od 1. Twojego postu tak usilnie wmawiasz mi, że nie wiem co robię. Mam 3. alfę 156, słowie trzecią, nie trzy, czytaj ze zrozumieniem.
Nie rozumiem #niebieskiepaski, dlaczego koleżanka #rozowypasek tak bardzo broni interesów firmy #auchan. Czekając na jakiegoś tam menadżera w punkcie obsługi klienta podeszła
@xbartek102: Odbiegając od baków, czy możesz się zdecydować na konkretną płeć?
Kropka po liczbie oznacza: "Kropka po liczbie jest użyteczna, gdy bez niej mogłaby powstać wątpliwość, czy liczba ta oznacza liczebnik główny, czy porządkowy. Kieszonkowy słowniczek interpunkcyjny PWN ilustruje to przykładami: "Na osiedlu zbudowano 1 kino" (=jedno kino) i "Na osiedlu zbudowano 1. kino" (=pierwsze kino). " za http://sjp.pwn.pl/. Czytaj ze zrozumieniem.
Moje domysły biorą się z praktyki, nie wątków na elektrodzie.
Pozdrawiam i
EDIT:
@WesolyMorswin: nie zauważyłem, że napisales to pierwszy. Istny hivemind.