Wpis z mikrobloga

• 225
Tankowalem właśnie w Auchan Lublin swoją alfę 156 2.4 dizel. Wszystko fajnie, z prawie zera - jakieś 3l w zbiorniku, po korek. Się powodzi. Tyle że w tym modelu mieści się 63l. Mi do pierwszego odbicia weszło... 65.21l. Magia? Właśnie złożyłem skargę, mam trochę podpisów, xero foto i chyba gdzieś trzeba to zgłosić. #zakupy #januszbiznesu #carboner
konradk1 - Tankowalem właśnie w Auchan Lublin swoją alfę 156 2.4 dizel. Wszystko fajn...

źródło: comment_tXnVXPbcrUljU64s656RvxHk0so32ZYY.jpg

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konradk1: Nie łapiesz się po każda Twoja odpowiedź to domysły.
1. Było jakieś 3 litry - no jak żeś to zmierzył "organoleptycznie" przez rzut okiem na wskazania komornika? No stary proszę Cię!
2. Masz trzy takie 156 no i co z tego? Znowu jakieś dziwne obliczenia? Mówię Ci jak jest. W odróżnieniu do Ciebie poszukałem trochę na ten temat w sieci żeby nie być gołosłowną! Linków Ci nie podam bo może
  • Odpowiedz
@dota_82: Nie siałem zamętu, byłem bardzo kulturalny i rozmawiałem normalnie z obsługą.
Nie rozumiem dla czego od 1. Twojego postu tak usilnie wmawiasz mi, że nie wiem co robię. Mam 3. alfę 156, słowie trzecią, nie trzy, czytaj ze zrozumieniem.
Nie rozumiem #niebieskiepaski, dlaczego koleżanka #rozowypasek tak bardzo broni interesów firmy #auchan. Czekając na jakiegoś tam menadżera w punkcie obsługi klienta podeszła
  • Odpowiedz
@konradk1: Napisales ze cyt. "Mam 3. 156" Pisz zrozumiale ;) Nie bronie ich interesow tylko moze sam bys sie zastanowil ze do konca mozesz nie miec racji z powodow ktore Ci podalam ktorych w ogole nie przyjmujesz do wiadomosci w dodatku nie podajac jakis konkretow w zamian. Podsumowujac. Uwazasz ze Cie oszukano nie majac na to dowodow. Bym podala Ci pare linkow do tematu gdzie byl poruszany taki sam problem
  • Odpowiedz
@dota_82: elektroda? Temat wałkowany tysiąc razy. Zamykam.
Kropka po liczbie oznacza: "Kropka po liczbie jest użyteczna, gdy bez niej mogłaby powstać wątpliwość, czy liczba ta oznacza liczebnik główny, czy porządkowy. Kieszonkowy słowniczek interpunkcyjny PWN ilustruje to przykładami: "Na osiedlu zbudowano 1 kino" (=jedno kino) i "Na osiedlu zbudowano 1. kino" (=pierwsze kino). " za http://sjp.pwn.pl/. Czytaj ze zrozumieniem.
Moje domysły biorą się z praktyki, nie wątków na elektrodzie.
Pozdrawiam i
  • Odpowiedz
@konradk1: Posluchaj bo dalej nie rozumiesz. Poddaje w watpliwosc sposob rozwiazania sprawy ktora zaczales. Nie potrafisz ogarnac tego ze mozliwe ze sam sie pomyliles i ze jak dla mnie sprawe powinienes zalatwic w troche inny sposob. Napisalam juz wszystko wyzej ale moje konkretne argumenty spotykaja sie z brakiem nawet checi ich zrozumienia z Twojej strony. Podajac mi w zamian historie z Pania z ciastkami i odnosnikiem do slownika. To dalej
  • Odpowiedz