Aktywne Wpisy
tiofen +462
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +203
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#feels #zwiazki #rozowepaski #smutnazaba
@ahaw: Stuprocentowa racja
@Groteskowy: Dopóki twoje życie nie ma sensu samo w sobie dla ciebie to nie próbuj się z nikim wiązać. Nie zachęcam do bycia egoistą ale do poszukania Boga na świecie, nikt inny ci go nie zastąpi, nawet była ukochana.
pasja,
coś co pomoże człowiekowi odnaleźć sens...
dlaczego jestem?
PLASTIK DUPKU!!
https://www.youtube.com/watch?v=-CaIqW1WfPI
( ͡° ͜ʖ ͡°)
też mi ostatnio komputer padł
@Groteskowy: nie wiem, jeszcze nie próbowałem tego questa
Dobra logika
Dzięki wszystkim za dobre słowa. Tym, którzy uważają, że źle postąpiłem mówiąc jej prawdę - z całego serca życzę wam żyć fałszywym życiem, opartym o kłamstwo i zdradę. Niech
Boli bo boli, ale weź się w garść, powodzenia życzę i współczuję.
Komentarz usunięty przez autora