Wpis z mikrobloga

jedyne spoiwo całego twojego życia, sens dla którego codziennie wstawałeś z łóżka

@Groteskowy: Dopóki twoje życie nie ma sensu samo w sobie dla ciebie to nie próbuj się z nikim wiązać. Nie zachęcam do bycia egoistą ale do poszukania Boga na świecie, nikt inny ci go nie zastąpi, nawet była ukochana.
  • Odpowiedz
@Groteskowy: No bardzo ogarnięty jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzeba było albo z nią zostać jeżeli chciałeś i więcej nie odstawiać akcji albo się rozstać się z nią bez mówienia jej o tym, a tak zwyczajnie jesteś mięciutki i próbujesz nam tutaj wmówić jak to dorośle postąpiłeś. No a teraz minusować moralnialczki walczące pod herbem "prawda jest najważniejsza ".
  • Odpowiedz
@Sh1eldeR: @m4kb0l: Bardzo duży jak na mój wiek, właściwie nie jeden, a cała seria. Generalnie - w kilka miesięcy z totalnego anonima w branży stałem się postacią rozpoznawalna w skali województwa. Nie chcę więcej mówić, to nie ma znaczenia.

Dzięki wszystkim za dobre słowa. Tym, którzy uważają, że źle postąpiłem mówiąc jej prawdę - z całego serca życzę wam żyć fałszywym życiem, opartym o kłamstwo i zdradę. Niech
  • Odpowiedz
@Groteskowy: G---o prawda, TERAZ to dla ciebie jedyne spoiwo życia, bo jesteś na tym etapie, że hormony i mózg, kierują wszystkie twoje pragnienia i czyny w kierunku założenia rodziny, dorośniesz to zrozumiesz że życie to nie tylko to. Ot Biologia. Więc skończcie ludzie pieprzyć i weźcie się za siebie, bo inną opcją jest tylko taka jaką wybrał Lubitz.

Boli bo boli, ale weź się w garść, powodzenia życzę i współczuję.
  • Odpowiedz