Aktywne Wpisy
bibi__ +314
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +719
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#feels #zwiazki #rozowepaski #smutnazaba
@Angel_of_death: myślał, że jest głupia i po trzech zdradach rzuci mu się na szyję?
@ahaw: ja zdecydowanie wolałabym się nie dowiedzieć tylko po prostu rozstać, trudniej później komuś zaufać
Nie wiem, czy bym wybaczyła (zależy jeszcze pewnie od tego, co przez zdradę rozumiemy), ale wolę wiedzieć, zdecydowanie.
Nie trzymałem swoich kobiet na smyczy. Nie byłem również trzymany. Brak tej wiedzy daje jeszcze szanse na szczęśliwy związek. Jak zostaniesz zdradzony to później prawdopodobnie nie zaufasz znowu.
@noelo_cohelo:
Po pierwsze, jeśli nawet nie powiesz, a zrobisz coś takiego raz, serio, jaką będziesz miał motywację, żeby nigdy tego nie powtórzyć?
Nie wiem. Nie stanęłam nigdy przed takim wyborem i mam nadzieję, że nie stanę. Nie podejmuję też takich decyzji i nie rozmyślam nad tym, ile bym facetowi wybaczyła. Zakładam, że to się nie stanie, a jeśli się stanie, wtedy będę
Na szczęście nie miałem takiej sytuacji bo umiem trzymać c---a na wodzy i nie przystawiam się do innych lasek jak z kimś jestem.
Uważam, że jeżeli to jest jednostkowy przypadek
Samo przyznanie się do błędu i godne poniesienie konsekwencji swoich czynów z towarzyszącym mu poczuciem winy uważam za honorowe.
Ale czy z drugiej strony związek nie polega trochę