Aktywne Wpisy

cuks +52
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą

Pink_Floyd +31
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,

W jego liceum był unikalny przedmiot - informatyka. Polegało to na tym, że pisali programy w BASICu na kartce, a raz nawet pojechali na wycieczkę szkolną - zobaczyć komputer Odra.
Mój ojciec swój pierwszy komputer kupił 13 lat po skończeniu liceum, ale od tego czasu jest to jego pasją - w wolnych chwilach rozkręca i skręca laptopy, kupuje też takie zepsute, by je naprawić. Swego czasu stawiał w komórce serwer na Linuxie.
A tak wygląda półka z dawnych czasów, zanim zaczął czerpać wiedzę z internetu.
#nieprogramowanie, ale trochę #coolstory
źródło: comment_H1X7NxUPry2eEazlWhjCCde9H9i4amw9.jpg
Pobierzmotywacja
1. motyw, zachęta, pobudka, powód, bodziec, podnieta, stymulant, sprężyna, doping
2. umotywowanie, uzasadnienie, argumentacja, przyczyna, źródło, podłoże
źródło: comment_3OogoY6r2zllTgPLR70aFjBS53W1pjCs.jpg
Pobierz@Ginden: kiedyś były inne normy badań? Teraz możesz przejść badania nawet z dużą wadą
30k miesiecznie wpada?
@Spaceman_: Moja siostra ma zamiar.