Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
A4 B5 oem+ quattro czyli moje skromne 2.6 litra 12v
Silnik miał rozwiercane obie głowice
Wydech od kolektora do końca custom
Duża przepustnica + pipercross w oemboxie + program - hamownia wypluła 200 kucy i pierdyliard nm ;)
Zawieszenie Weitec
Hamulce niestety dziewczeńskie, tylko swap z A6C5 2.5tdi
Z zewnątrz ma być ładnie i nie rzucać się w oczy, w środku tylko chce pozbyć się drewna na rzecz czegoś ładniejszego i w dalszych planach mocniejsza maszynownia.
Mirki jak myślicie, prawilnie ? Bo ja ciągle jestem zakochany <3
#pokazauto #motoryzacja #samochody #audi
1. umyj auto zanim zrobisz foty :P
2. jak już zrobisz foty to nie przesadzaj z efektami bo wygląda jakbyś go chciał w Ostrowii Wielkopolskiej na sprzedaż wystawić
3. silnik git :) kłatro też
4. czeczot się fajnie okleja folią 3M - carbon (nie polecam), szczotkowane alu, czerń fortepianowa czy inne wriacje. Znajomy miał Jacka Danielsa i wyglądało zajebiście :)
5. masz jakieś dystanse? Jaka szerokość felgi i ET?
@Mithrindil: umyłem, ale zanim dojechałem na miejsce całe było upier. Środek zrobię właśnie piano black albo matt. Dystanse 20mm i sam nie wiem jakie et ale spasowanie jest idealne:D Kółko szerokie 8,5 cala. Jest w dół dość motzno w stosunku do serii pisałem w pierwszym poście że to kit weitec'a + zimówki runflat jest całkiem sztywno i w
@Ryfter: A mógłbyś powiedzieć czym to się różni?
@szaremyszki: No, jakby moc nie miała znaczenia, to najwięcej frajdy dostarczałyby ciągniki rolnicze i wózki widłowe.