Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
Potrzebuję kupić jakiś siedmioosobowy samochód (ewentualnie dla sześciu osób, ale Multipla zdecydowanie odpada). Chodzi o coś na dłuższe wypady, bo na wyjazdy do sklepu czy do pracy mam inny samochód.
Ponieważ lubię znać różne opinie z różnych źródeł zwracam się i do Was Mirki o pomoc. Śmieszkom dziękuję, proszę tylko o szczere opinie użytkowników takich wozidełek. Jaki model, jaka marka, jaki rocznik, co go boli a co w nim zachwyca? Co byście polecili a co odradzali?
Moje preferencje: auto do jeżdżenia na wakacje a nie do jeżdżenia do serwisu, wolałbym mocny silnik turbobenzynowy ;)
Budżet: niestety tylko 30.000 PLN
To duze, pakowne i dosc popularne auto, ponoc znosi dobrze gaz i przy dobrej opiece nie jest wstydliwie awaryjne.
Jesli Cie zainteresowal ten model poszukaj forum jakiegos klubu Voyagera, ja nic wiecej Ci o nim nie powiem :)
Seat... miałem... niby to VW ale jednak czegoś mu brakuje... czuć że to uboższy krewny jednak.