Wpis z mikrobloga

- Zacząłeś ubierać się jak mężczyzna i zacząłeś brzydzić się koszulami na krótki rękaw? (trochę lipa, bo nie widać mankietów przy rękawach)
- Zgubiłeś parę kilo/nabiłeś się smalcem i koszula nie jest już tak dopasowana jak wcześniej?
- Masz plamę na koszuli?
Jesteś ze wsi i masz smoka na koszuli?

Załóż na to sweter! Raz, że będziesz wyglądał elegancko, a dwa, jak dobrze dobierzesz kolory, to pomyślą, że jesteś z Hogwartu i pukniesz Hermionę Granger #hermionaboners #kazualjakchuj

#ubierajsiezwykopem #lifehack #protip
owocliczi - - Zacząłeś ubierać się jak mężczyzna i zacząłeś brzydzić się koszulami na...

źródło: comment_6Ipi6BXnRKPiI8OMCUmDHkfnilYvOZ2S.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mateusz-it: dobra, ja jestem wieśniak może, ale w takim razie jaka koszula jak nie z krótkim rękawem na lato? i od razu mówię: nie planuję kupować samochodu z klimatyzacją żeby się nie ugotować. 1. rano dojechać do pracy 2. w pracy niby klima, ale obecna lokalizacja biura powoduje, że mamy szklarnię od 9 do zachodu słońca 3. po pracy inne aktywności jak siłownia i zakupy zwykle. miałem (nie)przyjemność kilka razy
  • Odpowiedz
@ilmash: zwykła, z podwiniętymi rękawami? Masz rownież dostępne lżejsze materiałowo, letnie koszule. Cos vide dexter morgan.
  • Odpowiedz
@inS: hmm, pomyślę nad tym jak następnym razem będę coś kupował. ale swoją drogą nie za bardzo widzę zalety takiego rozwiązania oprócz lepszego wyglądu, a żeby mieć podwinięte rękawy w koszuli to musiałbym mieć ją o rozmiar większą, przez co trochę jak w worku
  • Odpowiedz
@ilmash: oczywiście że nie, w dobrze dopasowanej koszuli możesz bez problemu podwijać rękawy. i rozejrzyj się za porządnymi koszulami, w sieciówkach masz zwykle g---o z wysoką zawartością poliestru w którym faktycznie pocisz się jak świnia. a w dobrych sklepach z koszulami też masz często dobre promocje, ostatnio wyrwałem w Wólczance trzy koszule za mniej niż pół ceny. a koszulę na lato oczywiście bierz wyłącznie w całości bawełnianą.
  • Odpowiedz
@mrst: dobra, namówiłeś mnie. dam szansę jakieś porządnej koszuli z bawełny, zobaczymy (; ale na wszystkich koszulach z sieciówek też mam napisane, że 100% bawełna. kiepska jakość, czy w wuja mnie robią?
  • Odpowiedz