Wpis z mikrobloga

Napisy dokoła zegara: Zooper Pro

Zegar: Digital Clock Widget Xperia

@Colo99: Nie ogarniam tego. Mam dać ten zegarek Digital Clock Widget Xperia na pulpit i co później w tym Zooperze zrobić? I ty masz premium do tego zegarka czy niepotrzebny?
  • Odpowiedz
@wpoz: Nie trzeba żadnego premium. Dajesz zegarek na pulpit, później kolejny widżetem odpalasz Zoopera i robisz własny "motyw". Gdzieś wyżej jest mój, który wrzciłem na serwer.
  • Odpowiedz
A czy jest jakaś aplikacja na iOS, która wyświetla na pulpicie/ekranie cytaty (jakieś wbudowane, albo, żeby była możliwość dodawania swoich)?

• Odpowiedz
Nie trzeba żadnego premium. Dajesz zegarek na pulpit, później kolejny widżetem odpalasz Zoopera i robisz własny "motyw". Gdzieś wyżej jest mój, który wrzciłem na serwer.

@Colo99: Tylko jak zrobić, żeby zegarek był na tym widżecie zoopera? Jak próbuje zegarek tak ustawić żeby był na nim to mi go przesuwa. Do tego ikona telefonu w zooperze wychodzi poza widżet.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@wpoz: Zaznaczyles w launcherze opcje nachodzenia na siebie widzetow? Zooper czasami się rozjezdza, wystarczy zrobić widget od nowa.
  • Odpowiedz
@Colo99: Dobra ustawiłem wszystko. Tylko te ikonki w zopperze wydają się takie jakieś niejasne w porównaniu do zegarka/cytatów (sprawdzałem ustawienia i dobrze jest). Brakuje mi tylko tej kreski oddzielającej cytaty od zegarka, gdzie ją dodać?
  • Odpowiedz
@Colo99: Kurcze, nie mogę dodać żadnego widżetu na ekran startowy, nawet nie mogę usunąć standardowego zegarka (samsung galaxy s3). Do ekranu startowego potrzebny jest osobny program?

• Odpowiedz
via Android
  • 1
@Sojerr: Nie mam pojęcia, musisz obczaić na Google play czy wszystkie aplikacje są zgodne z Twoim telefonem. Aczkolwiek wydaje mi się, że od 2.3 w górę wszystko powinno być okej.
  • Odpowiedz
@Colo99: Dobra zrobiłem. Daleko do twojego ze względu na proporcje ekranu i problem z skalowaniem, ale jest lepiej niż miałem. :P Dzięki za ten spis i wytłumaczenie.
  • Odpowiedz