@SGa2: To zakładaj. Z którym punktem się nie zgadzasz? Z tym ze 9 mana 8/8 z battlecry opartym na czystym RNG będzie praktycznie niegrywalna w obecnej mecie? Czy z tym, że wyrzucenie na stół 9/9 za 6 many to praktycznie "win more"? W momencie, gdy karty 6+ mana muszą mieć odczuwalny impact na stół, inaczej są słabo grywalne?
@Piter232: co do ostatniej karty bo widze ze ci niepasuje ;p zauważ ze niewazne po ktorej stronie zginie stronnik :). Dobre Aoe i masz darmowa karte :)
@roizak: Ale jak? Mech Mage straci swoją moc w early? Face Hunter nagle stanie się niegrywalny? Druid oparty na FoN + SR zrobi się niewystarczający? To wszystko przy 31 kartach? Nie widzę tego. Fajnie, doszły 3 dropy, doszło kilka mocnych kart za 6 mana (jak na razie), ale żeby to wywróciło do góry nogami wszystko? Nie wydaje mi się. Jasne, powstaną decki oparte na smokach, wydaje się, że ten temat
@SGa2: Ah, no tak. To nie, to poczekamy aż wyrocznie się wypowiedzą i zagrają. Rozmowy teoretyczne są dla noobów, praktycy fachowcy czekają na streamerów, aż im powiedzą, co mają grać.
@Piter232: Dla mnie jest tak(nie wiem jaka meta jest w tej chwili bo grałem z miesiąc temu ostatnio)
Nefarian - na constructed raczej za wolny i za mało robi w control deckach. Syndrom shreddera go pewnie będzie dotyczył. No i BGH jak zawsze. Jak meta pójdzie w stronę controla to może być grana. Jak będą grali sami prieści to też może być grany Na arenie dobra karta, ale nie jakaś super w------a.
Jak narazie obie pokazane legendy dla mnie kompletnie niegrywalne w constructed, Nefarian zbyt wolny, nawet jak na kontrolne decki + RNG factor. Rend Blackhand - chyba nie musze nic mówić... Natomiast jesli chodzi o resztę, oprócz Grim Patrona będą miały dość spory wpływ na mete.
Nowe karty.
źródło: comment_ygKNlnE7bMEQC7cEgCixVHm4wqoPGyQN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie jest tak(nie wiem jaka meta jest w tej chwili bo grałem z miesiąc temu ostatnio)
Nefarian - na constructed raczej za wolny i za mało robi w control deckach. Syndrom shreddera go pewnie będzie dotyczył. No i BGH jak zawsze. Jak meta pójdzie w stronę controla to może być grana. Jak będą grali sami prieści to też może być grany
Na arenie dobra karta, ale nie jakaś super w------a.