Aktywne Wpisy

WOWMichal +7

IntruderXXL +61
#!$%@? UMYSŁOWE KARŁY! NIEDOŁĘŻNI NĘDZARZE! Miałem racje co do was.
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować

Nowe karty.
Drakonid Crusher - 6 mana 6/6 dupy nie urywa, chociaż ze względu na to, że to smok, będzie grany, 6 mana 9/9 to już stan REKT -> Tyrannosaurus REKT
Volcanic Drake - do jakichś token-decków czy smoczego Zoo pewnie by pasowało, ale tak to... nie mam pojęcia. Jak na 6 mana to nie ekscytująca karta, za
Komentarz usunięty przez autora
Dla mnie jest tak(nie wiem jaka meta jest w tej chwili bo grałem z miesiąc temu ostatnio)
Nefarian - na constructed raczej za wolny i za mało robi w control deckach. Syndrom shreddera go pewnie będzie dotyczył. No i BGH jak zawsze. Jak meta pójdzie w stronę controla to może być grana. Jak będą grali sami prieści to też może być grany
Na arenie dobra karta, ale nie jakaś super