@zgnijeszwsztumie: Nie wiem skąd osoby tak sfrustrowane jak Ty biorą magiczne liczby mówiące o zarobkach innych. Dość ciekawy fenomen. Swoją drogą - widzę, że jesteś strasznie ograniczony i posiadanie więcej niż jednego zainteresowania to ponad Twoje możliwości :)
@Cat0Woman: Niema to jak po jednym wpisie stwierdzić, że nie mam zainteresowań. Podaj też mi numer do swojego niebieskiego, muszę mu powiedzieć że łańcuch z kuchni masz za długi.
@zgnijeszwsztumie: Brawo, żart o łańcuchu i kuchni, w stosunku do kobiety. Argumentum ad personam świadczą o Twoim braku argumentów, drogi panie. Co zresztą widać od początku.
@zgnijeszwsztumie: Popracuj nad pisownią i naucz się wyrażać swoje zdanie tak, żeby było respektowane przez innych (czyli bez idiotycznych tekstów obrażających jak ten powyżej). Potem możemy podyskutować :)
Pani od polskiego była zbyt małym autorytetem :>?
Swoją drogą - widzę, że jesteś strasznie ograniczony i posiadanie więcej niż jednego zainteresowania to ponad Twoje możliwości :)
Podaj też mi numer do swojego niebieskiego, muszę mu powiedzieć że łańcuch z kuchni masz za długi.
Argumentum ad personam świadczą o Twoim braku argumentów, drogi panie. Co zresztą widać od początku.