Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ilmash: Powiem Ci tak. Każda gra ma z-----e community. W ogóle cały świat to jest z-----e community. Tak jak w życiu większość ludzi to debile tak samo jest w każdej grze. Jak znajdziesz sobie dobrych kompanów to nie będziesz się przejmował ruskami w przeciwnej drużynie, a gra będzie Ci dawała tylko przyjemność. Podejmij tylko decyzje czy chcesz grać w tą grę dla zabawy czy chcesz jakoś się w niej rozwijać.
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz: ja ostatnio dłużej i z większym zaangażowaniem grałem na serwerze wypokowym UrT, potem jak padł jeszcze trochę na privach. a że czasami mam ochotę postrzelać do ludzi to mówię "co mi szkodzi, niech będzie cs:go", ale średnio to dalej widzę. pewnie dam szansę znowu za jakiś czas a jak nie to cóż, zawsze pozostają jeszcze shootery singleplayerowe, w które można od czasu do czasu pograć
  • Odpowiedz
@ergo: no to jest właśnie coś w tym stylu, że inni też widziałem jak czasami randomowo polecą...serio, valve, wtf!
@epll: no, dm jest ok akurat, jedyny tryb gdzie można sobie postrzelać, zwykle bez darcia mordy gimbusów
  • Odpowiedz