Wpis z mikrobloga

• 104
Uważam, że Pan Bronisław Komorowski jest bardzo dobrym prezydentem i w sposób rewelacyjny prezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej. Właśnie dlatego w najbliższych wyborach swój głos oddam na Niego. Owszem, zdarzały mu się jakieś wpadki, ale jest tylko człowiekiem, a nie myli się ten, co nic nie robi.

#oswiadczenie #niepopulqrnaopinia #komorowski #polityka
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jawor44: Ludzie głosują na niego tylko po to, "żeby PiSior nie wygrał". To samo zresztą z całym PO - wygrywa wybory, bo nie jest PiSem. Chociaż teraz, jak się okazuje, że to jednak nie "Kaczyński podpalał Polskę" i "próbował wywołać wojnę z Rosją" (przykro mi, Rosja nie potrzebuje pretekstu, żeby wywołać wojnę), to może ludzie przejrzą na oczy... Może...
  • Odpowiedz
@Mysterii: troll nie troll, ale tak szczerze, to on mi nawet nie wadził. Był jak to określił Robert Górski - jowialny. Specjalnie się nie wyróżniał, zaliczył kilka wtop ukazujących jego niezbyt wysoką inteligencję, a jaj starczyło mu jedynie na tyle, że raz przygadał PO podczas orędzia w 2014 oraz przekazywał do rozpatrzenia przez TK kontrowersyjne ustawy przepchnięte przez PO chociaż sam je podpisywał. Także nawet by mi to nie wadziło
  • Odpowiedz