Wpis z mikrobloga

• 104
Uważam, że Pan Bronisław Komorowski jest bardzo dobrym prezydentem i w sposób rewelacyjny prezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej. Właśnie dlatego w najbliższych wyborach swój głos oddam na Niego. Owszem, zdarzały mu się jakieś wpadki, ale jest tylko człowiekiem, a nie myli się ten, co nic nie robi.

#oswiadczenie #niepopulqrnaopinia #komorowski #polityka
  • 64
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FilozofujacaCalka: Napisałeś jakbyś pierwszy raz był na wykopie, przecież spora część użytkowników go popiera więc ciężko aby było inaczej, tak samo BeKa wśród swoich twardych wyborców jest nieskazitelnie czysty i nie krytykuj bo nie. Z drugiej strony ciężko mi znaleźć jakiekolwiek pozytywy u Komora którymi można by go obronić.
  • Odpowiedz
@Mysterii: jeśli pracujesz tam u niego w kancelarii, bo uważam, że żadna trzeźwo myśląca osoba nie napisała by takiego tekstu, dlaczego odesłaliście mi zpowrotem dowód osobisty, skoro dołączyłem pismo o zrzeczeniu sie obywatelstwa i kserokopie czeskiego paszportu? Wypisuje się z kraju "Pana Bronisława Komorowskiego", ale skoro odesłaliście mi to i nie zabraliście obywatelstwa, to jak na złość zagłosuję sobie na Kukiza lub Korwina.
  • Odpowiedz