Wpis z mikrobloga

@devPie: Antyweb walczy o wyświetlenia, urocze. Dla mnie to wygląda na takie rozpaczliwe wołanie 'Reklamodawcy, zostańcie z naszymi treściami na którym spamujemy na wykopie!11 Nie idźcie na YouTube'. Za granicą też są wulgarne i wulgarniejsze treści i nie ma takiego krzyku.
  • Odpowiedz
@mandziok: Wiem że to fragment wojny, no ale bez przesady, żeby ktoś zachęcał do subskrybowania i łapkowania mówiąc "cwelu". Jako osoba nieco starsza niż adresaci tego "kątętu" dodałbym prędzej taki kanał na #czarnolisto.
Co do treści zagranicznych - jakoś umiem się zaśmiać z "faków", "biczesów" i innego tego typu mięsa, a na polskojęzycznych kanałach to dla mnie jest żenua - niby to samo, ale brzmi jakoś inaczej.
  • Odpowiedz
@devPie: Gimpera oglądam od wielu lat, znam go prywatnie też, parę razy też piliśmy. Cała ta otoczka wulgarna jest po prostu jego stylem, gdzie naśmiewa się ze wszystkiego. Nawet zrobił sam na siebie dissa. Robi filmik, gdzie życzy widzom wesołych świąt, pokazując im fucka. Odnośnie Młody The Game oraz Gruby The Game, sam nie popieram, sam tępię, jednak jego podwórko jego sprawa. Ja takie filmy omijam.
Jednak aby poświęcać cały
  • Odpowiedz
@devPie: Na AntyWebie i na ich profilach Facebookowych teraz panuje debata poważnych, kulturalnych blogerów rozprawiających się na szkodliwością tych treści. Przykre, bo za tą otoczką moralności, stoi tylko jedno. Spadające słupki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@xDawidMx: Nie wypowiadam się, bo jedyne co pamiętam to dramę z Disem i straciłem jakikolwiek szacunek do ich filmów.
@mandziok: Jeśli tak to muszę przeprosić - dopiero poznaję scenę youtube'ową, wcześniej interesowałem się jedynie kanałami streamerów/streamami. Co do Waszego panelu BENQ - widziałem Was, zastanawiałem się czy nie podejść ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz