Aktywne Wpisy
stanley___ +74
#takaprawda #zwiazki
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
Szczęśliwy związek jest jak najbardziej możliwy tylko trzeba poznać drugą połówkę już w szkolnej ławce, najpóźniej na początku studiów - daje to największe szanse na trwałą, zdrową, wieloletnią relację.
źródło: temp_file1744801560629915873
Pobierz
Corvus_Frugilagus +264
Pozdrawiam osobnika który wszedł specjalnie na mój profil aby zaminusować prawie wszystkie moje komentarze w znaleziskach pod którymi zostawiłem swój komentarz.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.
Nawet tymi sprzed połowy roku XD
Naprawdę, niektórzy na tym portalu mają nierówno pod sufitem.

Mam takie pytanko : jak mogę dostać się na szczeliny, aby były fale, czy coś w tym stylu? Na jakim poziomie trudności musze trać? Póki co wrzucam klucz, otwieram szczelinę gdzie mam zabić przeciwników i przywołać strażnika szczeliny.
Może chodzi Ci o great rifty? Jak robisz normalne rifty (szczeliny) to na koniec może Ci wypaść keystone of trial. Używasz tego na obelisku w mieście (tak jak normalne szczeliny otwierasz) i masz do zabicia fale przeciwników w określonym czasie. Ile fal zabijesz, taki poziom trudności great rfita dostaniesz.
@bdr90:
@jedzbudynie:
Dzięki za odpowiedzi. Jednak moim gownianym crusaderem dałem rade na t1,bodajze 5 fala pokonana, głęboka szczelina wyczyszczona przy tylko jednym zgonie :p
Co do multiplayera niestety nie mam teraz plusa wiec musze sam biegać.