Aktywne Wpisy
monky +202
Właśnie dokonałem zatrzymania obywatelskiego. Typ jechał 10-20km/h, zatrzymywał się kilkukrotnie bez przyczyny, na moich oczach prawie dwa razy wjechał na chodnik.. On twierdzi że jest trzeźwy tylko bardzo zmęczony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Czekam już od 15min na komendatów..
#stopcham #policja #weekend #alkoholizm
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Jednak najlepszym bajerem w porównaniu do nowego tak zwanego "SimCity" od EA jest wielkość mapki. Na start dostajesz mapę, która ma jakieś 1,5 powierzchni całej mapy danej w nowym SimCity. Jednak bardzo szybko wbijasz pierwszych paruset mieszkańców i dostajesz możliwość, by kupić... drugi fragment o takiej samej powierzchni. A potem trzeci. A potem czwarty. Na razie mam cztery takie fragmenty, zaraz będę miał piąty ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
No i wreszcie rozpostarłem skrzydła robiąc zawijasy, mosty przez rzekę, dzielnicę edukacyjną (Mirkowice), dzielnicę agroturystyczną (Główna #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i jak kupię sobie zaraz piąty kawałek to dowalę jeszcze dzielnicę śmietnisk, krematoriów i spalarni śmieci zwaną "TVN" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Grałem dzisiaj już jakieś 7+ godzin, niestety to jest mój drugi zapis. Jedyną wadą tej gry jest... brak autosave'u. Mój zapis całkowicie przepadł gdy padł prąd na chwilę, ale to tylko pozwoliło mi spróbować podejść jeszcze raz i teraz nie bawić się w kwadraty i trójkąty jak na pierwszym zapisie czy w SimCity, tylko rozwalać miasta po całej mapie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Ta gra wygląda absolutnie przefantastycznie i wiem, że może wyglądać jeszcze lepiej - gram na średnich ustawieniach. Na GTX770. To świadczy o kunszcie programistów i szpeców od grafiki ;)
Bardzo milusia muzyczka w tle, zanim odpaliłem grę zastanawiałem się nad tym, jakiego podkładu będę słuchał podczas wznoszenia budynków. Ale po odpaleniu gry zdecydowałem, że normalny soundtrack spełnia robotę, i to jeszcze z jaką nawiązką (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
KOCHAM CIĘ PARADOX PIJ ZE MNO KOMPOT
#pcmasterrace #gry #citiesskylines #joookubpolecagry
Full HD.
@joookub: To ja gram na max na GTX 570 (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora