Aktywne Wpisy

Notakaprawda +82
Czemu Bolak zawsze musi przepłacać?
Ty płać 9600zł i dostaniesz kuponik na zegarek -500zł który kosztuje 3250zł (xD) a dla Pana Niemca mamy supercenkę 5813zł, albo 6605zł razem ze słuchawkami za 860zł. Zdjęcie w komentarzu. #patologiazmiasta #polska #heheszki
Ty płać 9600zł i dostaniesz kuponik na zegarek -500zł który kosztuje 3250zł (xD) a dla Pana Niemca mamy supercenkę 5813zł, albo 6605zł razem ze słuchawkami za 860zł. Zdjęcie w komentarzu. #patologiazmiasta #polska #heheszki
źródło: 1000034593
Pobierz
normalnychopok +107

web dev, administracja systemami linux wraz z sieciami, hosting www/vps na własnych systemach, hosting serwerów gier, setki nabazgrolonych stron od takich co się opierały na plikach tekstowych po systemy hostingów oraz zarządzania sieciami typu lms czy inne rzeczy od a do z
i co?
i po 11 latach już na komputer nie mogłem się patrzeć, dlatego zmieniłem prace i zostałem "Specjalistą do spraw montażu" ;]
Pracuję sobie teraz spokojnie w muzeum od pół roku ( no chyba że zbliża się wystawa to nie spokojnie ), tylko zarobki dwa razy mniejsze, ale jestem szczęśliwy ;]
Ustawianie projekcji, konwertowanie filmów pod urządzenia
Całkowicie się nie odcinam od programowania, dalej śledzę nowinki, czytam jakieś nowe pierdoły.
Nawet chcę zacząć uczyć się dodatkowych języków