Wpis z mikrobloga

Rozumiem, że oczywiście Geobbelsy z @FaktyTVN nie zauważyły rejestracji Korwina? Widzę, że za to znaleźli czas by podtrzymywać swoją absurdalną historyjkę o rzucaniu krzesłami ( ͡° ͜ʖ ͡°) Upaść niżej chyba się już nie da...

#bekazpodludzi #bekazlewactwa #korwin #polityka #januszedziennikarstwa
Pobierz L.....e - Rozumiem, że oczywiście Geobbelsy z @FaktyTVN nie zauważyły rejestracji Kor...
źródło: comment_wi2B0b2TtT3lXrS90LrBAMqBKgkS2PPe.jpg
  • 41
"Mężczyzna w czasie jazdy na komisariat przyznał się, że jego zamiarem było rzucenie w prezydenta - mówi podinspektor Mariusz Ciarka" - jeżeli wiecie lepiej co chciał zrobić na wiecu człowiek z krzesłem od niego samego, to faktycznie upadek mamy dawno za sobą.
@atc_damian: no właśnie takie ****olenie jak Twoje staje się już nudne.

Czy chcesz aby znowu wygrała lewica - brak wolności gospodarczej (i osobistej, z wyjątkiem modnych tematów jak aktualnie bycie gejem)?

Bo jeżeli nie to chcesz pewnie bardziej prawicowe-wolnościowe zwycięstwo, w tej sytuacji obecnie albo wygra Korwin albo nikt z prawicy, więc z czego się cieszysz?

Na kogo niby głosować innego dziś?!
( ͡°( ͡° ʖ̯(
@LibertyPrime: Co by było gdyby te "ktoś" krzesłem rzucił? Kto miał i kiedy zareagować na coś takiego? Czy innym państwie/przy innym prezydencie taki incydent też byłby "wyśmiewany" jako nie wart uwagi, czy to tylko dlatego, że to Komorowski? Kto poniósłby odpowiedzialność za brak rekcji w przypadku innego obrotu sprawy? #niepopularnaopinia
@FaktyTVN: Czyli dla was dziennikarzy jedyną stroną jest policja. Nie no super. Zapoznaliście z materiałami amatorskimi? Nie wiem jakby się zamachnął to i tak by nie dorzucił. Słuchajcie tak szczerze, nie siejcie propagandy, a kolejną kwestią jest ile źródeł macie? Tylko rzecznika policji? Co miał powiedzieć:

-Zatrzymaliśmy tego Pana za stanie z krzesłem w ręku.

Ogarnijcie się i zacznijcie pracować rzetelnie.

DW @LibertyPrime:
@FaktyTVN: To, że cytujecie jakiś policjantów i bez wysłuchania drugiej strony wypuszczacie to jako pewnik prosto do informacji to jest żart. Żart jeszcze większy znając zachowanie policjantów podczas zatrzymań, oraz znając rzetelność Waszych świadków. Szczerze mówiąc jesteście dnem. Pozdrawiam.