Aktywne Wpisy
OVHcloud +95
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +521
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
od jakiegoś czasu czytam wykop, postanowiłem założyć konto bo muszę się o coś zapytać.
w środe będę miał już wszystkie suple, dieta też jest, w czwartek zaczynał swoją przygodę z siłką. Dużo filmików pokazuje że kulturyści podczas treningu piją sobie suple np. mieszanka krety+bcaa.
Chciałbym sobie przygotować cos takiego i popijać podczas treningu, i tu jest pytanie jakie proporcje zastosować do takiego napoju?
do dyspozycji mam:
kreatyna creapure, bcaa, mam też izolat serwatkowy(przyda się do takiego napoju?) będę wdzięczny za konkretne opinie.
#silownia #mikrokoksy
Suple na samym początku zabawy z siłownią to pomyłka.
Nie musisz dziękować.
@barteklip: dieta jest, ale kumple z ośki mówią że samą dietą nic nie osiągne
@refa96: Kreatyna to jest maks co potrzebujesz jeśli masz dopiętą dietę. Nie ma czegoś takiego jak trening na masę.
1. Kumple kłamią.
2.Dieta jest najważniejsza.
3. Suple dzielą się na dwie kategorie;
-białka, w tym izolaty, kazeina, inne; gainery, odżywki z samymi weglami- te pomagają w trzymaniu odpowiedniej diety. To są suple, które mogą się przydać, ale nie są konieczne.
-inne, tzn. kreatyna, bcaa, glutamina, przedtreningówki- nie potrzebujesz na razie nic z tego. Na samym początku to wyrzucanie kasy w błoto. Takie rzeczy przydają się po
dopinam diete serwatka.
@jezyk123:
Przeciez @Polska_Bozia troluje ludzi w kazdym wpisie pod tymi tagami.