@Bartek2016: mnie się wydaje, że nielubienie kotów to jakieś zaburzenie psychiczne. Jak można nie lubić takich słodziaków? a znam takich ludzi, co nie lubią w ogóle. Nie kumam tego.
@przemyslany_nick: kot mojej babci tak zmasakrowal cialo siostry mojej mame, ze trumne dwa dnie przed pogrzebem zamkneli na gwozdzie i ciala juz nikomu nie pokazali (lata 60). I tak okolo od lat 60tych w mojej rodzinie sie kotow nie lubi
@Onion_yak: o kurde. Ale groteska. W każdym razie jak się zwierzaka bierze, to trzeba umieć się nim zająć :S W ogóle ta moda na trzymanie ciał w domu dobrze, że minęła. (Przynajmniej gdzieniegdzie).
@przemyslany_nick: na wsi koty biegaly jak gazele po stepie i otwarta trumna chyba byla zostawiana na noc, wiec nie zabardzo mozna bylo zapanowac nad kotkami. Slyszalem, ze lubia sie wgryzac w nerki nieboszczyka, ale to moze tylko urbanlegend
Największym szokiem kulturowym podczas mojej wycieczki na Islandię, była dla mnie darmowa woda w Pizzerii. Jak to tak nie brać 15zł za szklankę pitnej wody? #polska #islandia #podroze
I tak okolo od lat 60tych w mojej rodzinie sie kotow nie lubi