Wielu z Was dopytuje sie o historie tagow. Liczba aktywnosci na Wykopie w ostatnich tygodniach bardzo mocno wzrosla, co mialo duzy wplyw na obciazenie serwerow. Podjelismy dzis probe ich przywrocenia, ale jak widzicie ponizej, mimo o wiele mocniejszych maszyn, obciazenie jest nadal duze. W zwiazku z tym musimy ja gruntownie przebudowac, prosimy wiec o cierpliwosc.
@m__b: Ja bym tylko chciał zaznaczyć, że możliwość przeglądania starych wpisów w tagach działa. Wystarczy skorzystać z archiwum, które znajduje się w prawej kolumnie na stronie danego tagu ( ͡°͜ʖ͡°)
Liczba aktywnosci na Wykopie w ostatnich tygodniach bardzo mocno wzrosla
@m__b: jaka aktywność, większy ruch, ilość userów? Może po prostu chodzi o boty plusujące, one może wysyłają za dużo połączeń do serwera. Powinniście się temu przyjrzeć i najlepiej wyeliminować te praktyki.
Podjelismy dzis probe ich przywrocenia, ale jak widzicie ponizej, mimo o wiele mocniejszych maszyn, obciazenie jest nadal duze.
W zwiazku z tym musimy ja gruntownie przebudowac, prosimy wiec o cierpliwosc.
#wykop #historia #tagi
źródło: comment_9KhITj1ux1PFsxORX4nkJvzROGqVJWLC.jpg
Pobierzźródło: comment_Kt0FH6UGJy4RFPPmbtwqu9Ei4vc3VQNG.jpg
Pobierz@m__b: ...a teraz sprawdź, do czego służy tag #historia...
Komentarz usunięty przez autora
@m__b: Nie ma to jak nadużywać tagów (╥﹏╥)
@m__b: jaka aktywność, większy ruch, ilość userów?
Może po prostu chodzi o boty plusujące, one może wysyłają za dużo połączeń do serwera. Powinniście się temu przyjrzeć i najlepiej wyeliminować te praktyki.