Aktywne Wpisy
tiofen +267
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
W czerwcu 2015 będzie tak już najprawdopodobniej w każdym stanie.
Stany, gdzie jeszcze nie ma małżeństw: 1. Arkansas, 2. Dakota Południowa, 3. Dakota Północna, 4. Georgia, 5. Kentucky, 6. Luizjana, 7. Michigan, 8. Mississippi, 9. Missouri, 10. Ohio, 11. Tennessee, 12. Texas.
#lgbt #homoseksualizm #neuropa #usa
nie trzeba być w związku małżeńskim, żeby partner dziedziczył, czy żeby mogli się odwiedzać w
@TomZa11: nie jestem. aktualnie pary bezpłodne mogą mieć potomstwo. nie jest to zwykle łatwe, ale jak najbardziej możliwe. smuci twa ignorancja i brak wiedzy, wydawałoby się, powszechnej.
@quit13: niby po co miałbym to robić?
@TomZa11: Ale mogą adoptować sieroty, dzięki czemu większa liczba dzieci będzie miała szanse na życie w komfortowych warunkach i prawidłowy rozwój.
I co teraz powiesz? Zaczniesz rzucać jakimiś banałami w stylu " herp derp, dziecko musi mieć ojca i matkę", które można zmasakrować jednym zdaniem złożonym, czy może znów pojedziesz po moich wymyślonych cechach?
@spatsi: No k---a jeszcze czego? Tak jak pisałem wcześniej, nie ma sensu dyskutować z ludzi którzy mają schorzenia. Tym argumentem o adopcji utwierdzasz, że nigdy w Polsce nie pozwolą na małżeństwa homo (siów). Bo na małżeństwach by się nie skończyło. Potem by chcieli adopcji etc. Szkoda dzieci. Dobrze, że w Polsce prawica trzyma butem przy ziemi lewactwo, a społeczeństwo nie jest zgniłe jak w europie zachodniej
@spatsi
Szpital rozumiem, spadki rozumiem, widzenia w pierdlu rozumiem. Ok. Nazwijcie to sobie jakoś wymyślnie i niech będzie. Dziwi mnie tylko cały ten boom w kwestii dzieci. To, że dziecko potrzebuje stabilnych wzorców (mam na myśli ojca i matkę) nie jest czymś zaskakującym. To nie jest banał, tylko fakt poparty badaniami psychologicznymi. Zamiast pieprzyć bzdury, że dwie kobiety czy dwóch facetów wychowujących dziecko nie robi różnicy poczytajcie sobie
@TomZa11: pewnie nie będzie problemu z uargumentowaniem i tego wątku, no nie? da radę bez wycieczek osobistych i "hurr duur tradycja, pranie mózgu"?
@TomZa11: Napisz jeszcze coś o chińskich bajkach i będzie riposta 10/10. Co prawda nie na temat, ale kogo to obchodzi.
No właśnie, a co dopiero brak
hahaha źródło to chyba z antifa, Queer.pl, lewica.pl albo sam wymyśliłeś te bzdury
@TomZa11: Napisz do Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, że są głupi i się nie znają :)
@spatsi: Sam siebie zaorałeś swoimi poglądami, lewackim źródłem które niby ma być niezależne i takie wiarygodne XD, i tym co sobą reprezentujesz, ale chociaż dobrze, że nazwałeś się po imieniu.
Pa :**
Dobrze, że ty poparłeś swoje wypowiedzi wiarygodnymi źródłami. Opublikuj swoje przełomowe badania na temat homoadopcji i zbieraj prestiżowe nagrody. No chyba, że jesteś tylko kolejnym prymitywem, któremu wydaje się, że jego urojenia mają coś współnego z rzeczywistością. Ale to przecież niemożliwe, c'nie? :')