Wpis z mikrobloga

Yeah! Nebraska stała się 38. stanem USA, w którym legalne są małżeństwa jednopłciowe.

W czerwcu 2015 będzie tak już najprawdopodobniej w każdym stanie.

Stany, gdzie jeszcze nie ma małżeństw: 1. Arkansas, 2. Dakota Południowa, 3. Dakota Północna, 4. Georgia, 5. Kentucky, 6. Luizjana, 7. Michigan, 8. Mississippi, 9. Missouri, 10. Ohio, 11. Tennessee, 12. Texas.
#lgbt #homoseksualizm #neuropa #usa
artpop - Yeah! Nebraska stała się 38. stanem USA, w którym legalne są małżeństwa jedn...

źródło: comment_hF7LKt9yeUJwcH1VwWppqLTemsXNwhDc.jpg

Pobierz
  • 180
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@goolek:

A po to chcą, żeby móc się odwiedzać w szpitalach, żeby móc dziedziczyć, czy mieć widzenia na policji.

nie trzeba być w związku małżeńskim, żeby partner dziedziczył, czy żeby mogli się odwiedzać w
  • Odpowiedz
Nie bądź śmieszny, to nie jest wątek science-fiction. Nie ośmieszaj się lewaq.

@TomZa11: nie jestem. aktualnie pary bezpłodne mogą mieć potomstwo. nie jest to zwykle łatwe, ale jak najbardziej możliwe. smuci twa ignorancja i brak wiedzy, wydawałoby się, powszechnej.
  • Odpowiedz
homo (sie) w 100% nie będą mogli mieć dzieci

@TomZa11: Ale mogą adoptować sieroty, dzięki czemu większa liczba dzieci będzie miała szanse na życie w komfortowych warunkach i prawidłowy rozwój.

I co teraz powiesz? Zaczniesz rzucać jakimiś banałami w stylu " herp derp, dziecko musi mieć ojca i matkę", które można zmasakrować jednym zdaniem złożonym, czy może znów pojedziesz po moich wymyślonych cechach?
  • Odpowiedz
Ale mogą adoptować sieroty

@spatsi: No k---a jeszcze czego? Tak jak pisałem wcześniej, nie ma sensu dyskutować z ludzi którzy mają schorzenia. Tym argumentem o adopcji utwierdzasz, że nigdy w Polsce nie pozwolą na małżeństwa homo (siów). Bo na małżeństwach by się nie skończyło. Potem by chcieli adopcji etc. Szkoda dzieci. Dobrze, że w Polsce prawica trzyma butem przy ziemi lewactwo, a społeczeństwo nie jest zgniłe jak w europie zachodniej
  • Odpowiedz
@goolek:
@spatsi
Szpital rozumiem, spadki rozumiem, widzenia w pierdlu rozumiem. Ok. Nazwijcie to sobie jakoś wymyślnie i niech będzie. Dziwi mnie tylko cały ten boom w kwestii dzieci. To, że dziecko potrzebuje stabilnych wzorców (mam na myśli ojca i matkę) nie jest czymś zaskakującym. To nie jest banał, tylko fakt poparty badaniami psychologicznymi. Zamiast pieprzyć bzdury, że dwie kobiety czy dwóch facetów wychowujących dziecko nie robi różnicy poczytajcie sobie
  • Odpowiedz
Potem by chcieli adopcji etc. Szkoda dzieci.

@TomZa11: pewnie nie będzie problemu z uargumentowaniem i tego wątku, no nie? da radę bez wycieczek osobistych i "hurr duur tradycja, pranie mózgu"?
  • Odpowiedz
Rób te swoje listy obecności w nocy co godzinę

@TomZa11: Napisz jeszcze coś o chińskich bajkach i będzie riposta 10/10. Co prawda nie na temat, ale kogo to obchodzi.

Brak jednego z rodziców naprawdę może dzieciakowi rozwalić psychikę.

No właśnie, a co dopiero brak
  • Odpowiedz
@spatsi:

dzieci wychowywane przez homoseksualistów rozwijają się lepiej od dzieci bez opiekunów. Czyż nie?

hahaha źródło to chyba z antifa, Queer.pl, lewica.pl albo sam wymyśliłeś te bzdury
  • Odpowiedz
te bzdury

@TomZa11: Napisz do Amerykańskiego Towarzystwa Psychiatrycznego, że są głupi i się nie znają :)

Numerous studies over the last three decades consistently demonstrate that children raised by gay or lesbian parents

exhibit the same level of emotional, cognitive, social, and sexual functioning as children raised
  • Odpowiedz
Nom, smuteczek. Zostać zaoranym przez takiego s----------a jak ja to musi być wstyd :(

@spatsi: Sam siebie zaorałeś swoimi poglądami, lewackim źródłem które niby ma być niezależne i takie wiarygodne XD, i tym co sobą reprezentujesz, ale chociaż dobrze, że nazwałeś się po imieniu.

Pa :**
  • Odpowiedz
@TomZa11: Widzę, że sztuki rozpoznawania sarkazmu również nie pojąłeś. Ale czego się spodziewać po heterodewiancie.

lewackim źródłem

Dobrze, że ty poparłeś swoje wypowiedzi wiarygodnymi źródłami. Opublikuj swoje przełomowe badania na temat homoadopcji i zbieraj prestiżowe nagrody. No chyba, że jesteś tylko kolejnym prymitywem, któremu wydaje się, że jego urojenia mają coś współnego z rzeczywistością. Ale to przecież niemożliwe, c'nie? :')
  • Odpowiedz
@spatsi: Masz, obejrzyj sobie jedną z tych swoich chińskich bajeczek, które tak lubisz oglądać, i wypowiedz się o niej. Przynajmniej na tym się znasz, a o tematach o których pojęcia nie masz się nie wypowiadaj.
T.....1 - @spatsi: Masz, obejrzyj sobie jedną z tych swoich chińskich bajeczek, które...
  • Odpowiedz