Aktywne Wpisy
czteryrowery +220
tojapaweu +20
Czeka mnie dziś dość spora trasa do rodziny. Nie lubię takich podróży, więc trochę tym żyje od kilku dni. Trasa to około 120 km, a w poniedziałek powrót, więc łącznie niecałe 250 km.
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
Sprawdziłem generalnie wszystko w aucie, byłem na przeglądzie, ale jedno nie daje mi spokoju, jak sprawdzić czy w kole zapasowym jest odpowiednio powietrza, gdybym w razie czego złapał „kapcia” i musiał zmieniać?
Czy po prostu jechać na stację i dopompować profilaktycznie?
Samochod
W czerwcu 2015 będzie tak już najprawdopodobniej w każdym stanie.
Stany, gdzie jeszcze nie ma małżeństw: 1. Arkansas, 2. Dakota Południowa, 3. Dakota Północna, 4. Georgia, 5. Kentucky, 6. Luizjana, 7. Michigan, 8. Mississippi, 9. Missouri, 10. Ohio, 11. Tennessee, 12. Texas.
#lgbt #homoseksualizm #neuropa #usa
@botLigaNauki: W czerwcu Sąd Najwyższy ma wydać ostateczny wyrok dotyczący całego terytorium USA.
@botLigaNauki: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Malzenstwa-homoseksualne-beda-legalne-w-calej-Ameryce,wid,17185367,wiadomosc.html?ticaid=1142d1
@artpop: Sugerujesz, że w tych stanach nie ma małżeństw?
Komentarz usunięty przez autora
@rider3031: - powiedział Przeciwnik Nauki.
A tak na serio, to zajebiście, a prawaki dupa cicho. Ciekawe kiedy w Polsce się to uda.
Komentarz usunięty przez autora