Aktywne Wpisy
Maurelius +99
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
CipakKrulRzycia +298
#kanalzero #stomatologia #aborcja #gruparatowaniapoziomu Dlatego lepiej czasami się nie odzywać bo wszyscy mogą zobaczyć, żeś głupi
Tak będę chrupać i pisać. Zawsze to jakiś pozytywny akcent w tym przykrym obowiązku.
No i wiecie co?
#studbaza #firstworldproblems #niechcemisie
Później (żeby nie zgrubnąć) jakieś mandarynki.
Później będzie wieczór, więc już za późno, bo wieczorem się odpoczywa, czyli gra w gry. ;P
p.s. to prawda
@Alkreni: Nie no. Tak serio, to już się biorę za robotę. ;P
Nie będę się #!$%@?ć z tą magisterką w kolejnych semestrach.
Plan jest taki: zaliczam w pierwszym terminie, odbieram dyplom i składam papiery do makdonalda. :D
@Siedzi: Potrzebuję Internetu do pisania. ;)
I zablokuj.
Tu trzeba mobilizacji, a nie blokad.
@mezon: No racja, co to jest jedna paczka. Jakbym kupiła ze dwie, to bym się dłużej #!$%@?ła. ;P
@Mordeusz: Nie mam skrupułów, by #!$%@?ć czipsy nad moją klawiaturą kupioną 5 lat temu za 30zł. ;]
@Famina: Tym razem. Następnym upaskudzisz, już ja Was znam :p
Sam czasem jem przy komputerze, również i czipsy, ale wtedy klawiatura grzecznie na bok i puszczam sobie jakiś film.
Ale nauczony doświadczeniem mam zawsze przy sobie gumowe rękawiczki :p