Wpis z mikrobloga

@Bartmanek: tak, wszystko od tego. te kiczowate ogromne naklejki jak Pioneer w golfach yszz..
Dura Ace ładna grupa, ale w życiu bym nie wydał tyle na napęd, 105 na amatorską jazdę do 10 tys. rocznie wystarczy jest perfekcyjna.
  • Odpowiedz
105 na amatorską jazdę do 10 tys. rocznie wystarczy

@ShpxLbh: Są tacy którym 1286,16 miesięcznie też wystarcza. Czy to znaczy że nic powyżej nie ma sensu?
  • Odpowiedz
@ShpxLbh: nie znam się na grupach szosowych, ale zmieniajac osprzęt z Deore na XT czułem zauważalną różnicę w precyzji działania. A czy ta różnica uzasadnia większy wydatek to każdy musi sobie odpowiedzieć już sam.
  • Odpowiedz
@ShpxLbh: Myślę że to już indywidualna decyzja każdego czy chce droższy czy tańszy rower. Jak kogoś stać to niech kupi i nawet nowy podobnej klasy jak ten Trek na zdjęciu.
  • Odpowiedz
@Diabl0: Musisz do tego efektu dodać to że zmieniałeś zajechane Deore na nowe XT, i różnica byłe pewnie jeszcze nie tylko w grupie ale i w generacji :P
  • Odpowiedz
@Diabl0: No patrz. Dla mnie jedyna różnica zauważalna bez stopera i wagi to manetki. Reszty na pewno bym nie wymieniał dopóki stare działa.
  • Odpowiedz
@sebek1987: @Rules: Pewnie że są ładniejsze modele , ale nie chodziło o tego konkretnego Treka, tylko o ogólne piękno takich rakiet. Dla mnie jak szosa to tylko z ramą slopingową. btw. widelec w tej dogmie dość śmiesznie wygląda. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz