Wpis z mikrobloga

@Vestale: Ja nie mówię, że jest nie fajna, nie symatyczna, albo nie miła. Mówię, że wygląda jak Karyna, a jaka jest w rzeczywistości nie wiem, bo i skąd.

Te kompleksy które miała raczej nie przerodziły się w miłość i tęczowe kucyki ;)
  • Odpowiedz
@anonim1133: to ja mam zupełnie inną wizje typowej Karyny - może to przez oglądanie na co dzień bramiarek-bałuciarek :P

Jeśli poprawiła swoją samoocenę, dodało jej to pewności siebie i wyleczyła choćby jeden swój kompleks to i tak duży sukces :)
  • Odpowiedz
@Grzesiek1010: ale chwila chwila, przecież ona dalej jest bardzo pospolita. Tyle, że zrobiona. w porywach 7/10 a tak normalnie to 6/10 max

ale tylko stulejki z wykopu mogą nazywać ją blacharą. Żal mi takich typów.
  • Odpowiedz
@Donk_von_Fisher:

Tyle, że zrobiona. w porywach 7/10 a tak normalnie to 6/10 max

Dodatkowy punkt za tynk i szpachlę? Rozumiem. Cóż, każdy stosuje jakieś swoje kryteria oceny względem urody. Dla mnie ktoś, kto domalowuje sobie brwi, farbuje włosy, ubiera się w kiczowate ciuchy aby ostatecznie zrobić dziubek na prześwietlonym zdjęciu, to typowa Karyna.

Ale to dobrze, że taki typ "urody" też ma swoich fanów. Jesteś jej potencjalnym targetem ( ͡
  • Odpowiedz
@Wladimir_Ilijicz: Aha, jeszcze masz coś mądrego do napisania? Dziewczyna mi się nie podoba, napisałem 6/10 a na niektórych fotkach 7/10. Oceniamy tylko jej wygląd, nie wiemy jaką jest osobą dlatego epitety typu "blachara" są żałosne.

Pokaż swoją fotkę, modelu.

PS: wyżej jakiś różowy dobrze
  • Odpowiedz
@Donk_von_Fisher: to dziwną masz skalę, że oceny pomiędzy 5 a 10 oznaczają, że ci się "nie podoba". I owszem, oceniamy jej wygląd, z tego powodu za stosowne uznaję określenie jej wyglądu wyglądem typowej "blachary". Żałosne jest to twoje motanie się raczej. Skoro ci się podoba, to przyznaj otwarcie, a nie najpierw dajesz 6-7, żeby teraz się z tego wycofywać.

Ja swoim wyglądem nie epatuje w internecie i nie muszę tego
  • Odpowiedz
@Vestale: kwestia to jak bardzo. Zwykla zmiana koloru wlosow, lekka szmina, lekkie pomalowanie oczu i nic wiecej. Natomiast jak jest nalozona jakas emulsja na ryju tak, ze kolor twarzy jest jednolity to mozna rzygnac.
Ta z przemiany wydaje sie wlasnie na taka tapeciare
  • Odpowiedz
czy każda zadbana dziewczyna, która trochę ulepsza swoją urodę poprzez makijaż, ufarbowanie włosów na ładny kolor i zrobienie sobie paznokci (niekoniecznie tipsów) to od razu blachara? o_O

@Vestale: Strach przed dziewczynami atrakcyjniejszymi od siebie + podświadome rekompensowanie sobie własnych wad. :D
  • Odpowiedz