Wpis z mikrobloga

Czy umiejąc dość dobrze C# i .NET (np. napisałem dość skomplikowaną aplikację (typu web scraper) wielowątkową z bazą danych SQLite z kilkunastoma tysiącami linijek kodu i oczywiście n mniejszych aplikacji) i zaczynając (programowanie to moje hobby, jestem samoukiem w tej dziedzinie) 3 lata temu od C++ (tutorial Xiona "Od zera do gier kodera"), jestem w stanie znaleźć pracę jako młodszy programista lub na jakiś staż za minimalną krajową, żeby nauczyć się czegoś od zawodowców? Przyjmują takich ludzi jak ja (jestem inżynierem budownictwa (niskie zarobki, brak przyszłości w tej branży) :))?
#nieprogramowanie #pytanie #informatyka #praca #pracbaza #csharp
  • 11
@CitroenXsara: Stary, ja sporo myślałem ,że umiem. Napisałem w trakcie studiów jakieś gówno do rozpoznawania obrazów z marnym skutkiem. Kilka tysięcy linii kodu, nie pamiętam już. W Java pisałem. Potem przedzierałem się przez różne własne pomysły. Niedawno byłem przez kilka miesięcy w firmie jako osoba od poprawiania błędów i bugów po innych. Jako gość raczej słabszy od Ciebie (chociaż może jeszcze nigdy nie chciało mi się napisać tak wielkiego programu jak