Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
2. mieszkaj razem z dziewczyną
3. bierz przysznic
4. po wyjściu z łazienki usłysz, że rozmawia przez telefon pod kołdrą
S. stań pod drzwiami i słuchaj przez 10 minut
6. okazuje się, że doprawia Ci rogi z kolesiem, którego znasz
7. weź głęboki oddech, zdaj sobie sprawę, że jesteś super facetem i nie należy działać ad-hoc
8. wejdź do pokoju, jak gdyby nigdy nic i weź swój telefon komórkowy
9. włącz dyktafon i połóż telefon w pokoju, wyjdź na godzinę z domu
10. wróć, weź telefon jak gdyby nigdy nic
11. zrzuć .mp3 na komputer i posłuchaj, jak prowadzi s-x przez telefon
12. zachowuj się, jak gdyby nigdy nic
13. jutro pyszna kolacja wieczorem
14. po kolacji uroczyste w-----------e z domu na zbity ryj
15. bądź singlem i zacznij ponownie wyrywać fajne loszki
16 #profit.
17. Zamiast punktu 5 jest S.
18. Nie mogę napisać na real koncie, bo sucz obserwuje.
BTW - to nie pasta i życzcie mi szczęścia, a to niech leci w gorące, żebyście wiedzieli, że działanie na gorąco nigdy nie działa dobrze. KOCHAM WAS MIRKO, PIJCIE ZE MNO KOMPOT.
#realstory #takbylo #nowezycie #noelo
Komentarz usunięty przez autora
@Czarny_Klakier:
To chyba raczej chodzi o to, ze ma nie wiedzieć jak nazywa sie jego prawdziwe konto.
ale ty o tym wiesz, więc nie #truestory, a #bullshit.
@mowmimistrzu: boże, widzisz i nie grzmisz... C--j człowieka strzela jak czyta takie historie.
Miałeś szczęście w nieszczęściu, że się o tym dowiedziałeś, bo inaczej mogłoby to trwać znacznie dłużej bez Twojej wiedzy.