@umiarkowanie_zly_czlowiek: nawet gdybym była w domu to by mnie nie znaleźli bo nie wiem co to ten czat i jak na niego wejsc :p ja cały czas learn into mirko ( ͡°͜ʖ͡°)
@umiarkowanie_zly_czlowiek: jedna koleżanka przyłapała drugą jak się z chłopakiem w łazience calowali, macali, rozbierali. Ogolnie to bylo super. Wszyscy tanczyli. Normalnie jak wesele :D
@policjaa: No elo! Wiadomo, że orkiestra i szlagiery. Prawdziwa zabawa tylko z orkiestrą. Modern Talking - wiadomo, ale jak mi do tego jakiegoś walczyka #!$%@?ą, to jestem w niebie.
@policjaa: Weź nawet nie mów... Miałem iść w tym roku ale... Wszyscy mówili, że już nie wypada w "moim wieku"... Raz w życiu posłuchałem, jak ktoś mi mówił, że "nie wypada" i teraz żałuję. Ale zostają mi śluby. W tamtym roku byłem na ośmiu. W tym roku jeden już zaliczyłem. Chciałbym spróbować pobić rekord i iść w sumie na 10 :) Więc od teraz wypadałoby co miesiąc na chociaż jeden, dla
@policjaa: lvl 27. No właśnie starsi ode mnie byli. Nie wiem czemu nie poszedłem. Zazwyczaj mam #!$%@? na "nie wypada". A teksty typu, co Ty z tymi nastolatkami będziesz robił też są durne. Czasem jak słucham ludzi w moim wieku, to mam ochotę sobie palnąć w łeb... A jeśli idzie o kobiety, to już wybitnie mam wrażenie, że te lvl 25-30, zatrzymały się na piętnastoletnich dziewczynkach. Może jakieś felerne partie były
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Komentarz usunięty przez moderatora