Wpis z mikrobloga

@Weishaowang: Jakby nadal wydawał takie płyty jak kiedyś, to pewnie znalazłby się w tym wpisie, ale tymi dwiema płytami na pewno mojego wpisu nie zjadł, bo w dzisiejszych czasach byłoby mu się ciężko przebić i jakieś kilka lat temu można je było uznawać za ponadczasowe, ale dziś już z pewnością nie.
  • Odpowiedz
@podajgarnek: szanuje ambitny rap a z sariusem studiowalem przez rok zanim wszedl w rap, ciesze sie, ze chlopakowi sie dobrze wiedzie i szanuje co robi bo wiem ze wklada w to duzo roboty i nie jest latwo sie wybic. Co nie zmienia faktu, ze dla mnie muzyka musi miec porzadne instrumenty albo naprawdę dobry tekst. Pomijajac juz kwestie ze znakomita wiekszosc polskiego rapu to gowno, sa perelki. Np. (Chociaz pewnie
  • Odpowiedz
@Karoleer: Tylko że w takim zespole rockowym każdy jest odpowiedzialny za co innego. Raper najczęściej sam robi bity, sam pisze teksty, a przede wszystkim sam nawija, a to też jest sztuka i wymaga lat treningu, podobnie jak gra na gitarze.
  • Odpowiedz
@Karoleer: A czemu nie? Zarówno rapowanie i granie na gitarze, to nie jest coś łatwego, jest to umiejętność, której trzeba się nauczyć, a nawet pomimo treningu możesz być słabym raperem lub gitarzystą ;-) Nie wiem co to lil wayno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Karoleer: Według mnie nie, świat się zmienia i idzie do przodu i coś co 20 lat temu było prawdą, dziś już nie jest ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale masz prawo mieć inne zdanie, o sorry zapomniałem że to Wykop, więc nie masz. Giń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz