Aktywne Wpisy

yahoomlody +42
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

hokei00 +368
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz

Co uzywacie, znacie, polecacie do testow e2e (klient przegladarkowy)? Korzystalem z Selenium i testy w javie, ale zastanawiam sie, czy (a raczej jakie) sa lepsze alternatywy.
E: https://github.com/angular/protractor ma ktos doswiadczenie z tym? W sumie mozna zalozyc, ze Angularowy klient.
Gherkin spoko, uzywalem Cucumbera, ale glue code w czyms trzeba napisac, to nie rozwiazuje problemu. Gherkinem tylko opisujesz test, musisz go jeszcze zaimplementowac.
Masz sporo implementacji Gherkina w różnych językach i różnych technologiach. Wybierasz to co najprostsze wg Ciebie.
@Hauleth: no tego dotyczy moje pytanie :D.
W dalszym ciagu masz pelna dowolnosc, jakiego narzedzia uzyjesz do odpytywania przegladarki, gherkin tu nic do rzeczy nie ma. Spoko, moge uzyc implementacji dla jvm, ruby, js, ale w dalszym ciagu musze uzyc innego, niezwiazanego zupelnie z gherkinem narzedzia do komunikacji z przegladarka.