Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowepaski

Polecicie jakąś ładną czerwoną sukienkę? Szukam dla swojej kobiety ale nic na allegro mi sie nie podoba. Ale też szybko tracę siły, tego tyle tam jest.

Bardziej taka, która podkreśla figurę.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czarny_Klakier: to w tej, którą podałam, gdybyś się zdecydował na coś stamta, to przejrzyj dokładnie rozmiarówkę, ponieważ to są ciuchy dopasowane rozmiarowo- szyją tak, żeby zmieścił się b---t. Przy jednym, zwykłym (34-36-38-40 itp) rozmiarze robią 2-3 wersje zależnie od tego ile miejsca potrzeba w klatce piersiowej i oznaczają kropkami. To tak tylko, żebyś nie kupił wtedy worka ;)
  • Odpowiedz
@Czarny_Klakier: http://avaro.pl/search.php?filter_traits%5B3145%5D=&filter_sizes=&filter_traits%5B3220%5D=&filter_traits%5B35%5D=127&filter_traits%5B3148%5D=&filter_traits%5B37%5D=&filter_price= tu masz kilka fajnych na szczupłą dziewczynę, których nie powinna wyglądać jak w worku, rozmiarówka w tym sklepie jest podana dość dobrze, sama korzystałam, pod warunkiem, że będziesz znać np obwód klatki piersiowej, a powinieneś ;) i popieram to co wyżej dziewczyny napisały, tak czy siak powodzenia...
  • Odpowiedz