Aktywne Wpisy
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Roszp +297
Ale co to za niedopatrzenie, że buduje się autostradę z podstawek, a główny kabel zasilający jakby nigdy nic leży sobie na dywanie? Przecież tam się tak musi pole elektromagnetyczne odkształcić, że można sobie uszy połamać. Nie ryzykowałbym słuchania na tym muzyki.
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Owszem zdarzało mi się widzieć takie które były umalowane i uczesane tak że prezentowały się 10/10 ale nigdy nie było to na żadnej z wyżej wymienionych imprez.
Także apel do #rozowepaski o to, żeby robiąc się na bóstwo nie nakładały jakichś różnobarwnych cieni do powiek w 1000 odcieniach, ton podkładu (jeśli dziewczyna ma pryszcze to z za dużą ilością podkładu będzie wyglądała jak pryszczata dziewczyna z za dużą ilością podkładu, albo jak efekt pracy tynkarza artysty), nie robiły żadnej debilnej trwałej (ew. loki mogą być), żadnego tapirowania, żadnych tipsów (najseksowniej wyglądają nie pomalowane zadbane paznokcie, albo jeśli to nie wchodzi w rachubę to pomalowane na jeden kolor), sukienka jeśli jest dobrze dobrana kolorystycznie i jeśli pasuje do charakteru imprezy to jest dobra bez żadnych ozdobnych pierdół, nie próbujcie się przerobić na kogoś innego bo to prawie nigdy nie wychodzi, a często przynosi odwrotny skutek do zamierzonego.
#niepopularnaopinia #amozepopularna #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #modadamska
@Gil-Galad: Myślę, że to może być fotosklep.
Komentarz usunięty przez autora
@Gil-Galad: To współczuje.
Jedynie czasami panna mloda nie traci ratingu w skali Ruchabla, ale to moze dzieki sukni? Nie wiem ale ogolnie czym wieksze bajery tym gorzej to wyglada.
P.s. Paznokcie ze zdjęcia są pomalowane.
nie
tak że