Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Natalia-_- +136
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
#oswiadczenie #feels #feelsy #smuteczek #oswiadczeniezdupy
Pamiętaj też przyczynę powstania kultury masowej (tak, tak. Nie powstała spontanicznie.). Jej przyczyną jest odciągnięcie ludzi od ideologii oraz ideałów i skłócenie ich ze sobą, bo niestety, ale ich ostatnie zajmowanie się ideami doprowadziło do nazizmu i komunizmu. Ludzie muszą z kimś walczyć. Lepiej, aby kłócili się
Nie wszyscy są tacy, jednak bardzo duża część. Puści jak wydmuszki.
Komentarz usunięty przez autora
Co wartościowego jest w wierzeniu w utopię Marksa, byciu zbuntowanym dzieciakiem w koszuli drwala czy stroniącym od podstawowych środków higieny miłośnikiem psychodelików i wolnej miłości? Co tak bardzo ciekawszego i ważniejszego mieli ci ludzie do zaoferowania światu niż my?
Pomijając nawet to, w każdym z pokoleń, o których piszesz, istniały różne subkultury, trendy,
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak poza tym, czasy są niestety zawsze nieporównywalne. Przeszłość znamy z wyidelizowanych opowiadań bo każdy co relacjonuje woli pamiętać o dobrych rzeczach i przemilczac zle - tak działa ludzki umysł. W porównaniu teraźniejszość wypada słabo. Ale zobaczysz co będzie za 30 lat. Nadal będziesz widział to co jest zle dookoła, w dodatku nie wszystko