@Halav: lel also Każda osoba, którą znam po zakupie czytnika zaczęła czytać więcej, bo to zwyczajnie wygodniejsze. Zapach to zapach. Treść to treść. Jedyna przewaga papieru jest w książkach gdzie skacze się z miejsca na miejsce jak podręczniki, albumy, książki kucharskie itd.
Na własne życzenie się czegoś pozbywasz, nie pokażesz gościom Kindla przewijając kolejne tytuły. Nikt nie zacznie small talku prosto z półki. Czy to Cię czyni gorszym in toto? Skoro tak sugerujesz, ja tego nie powiedziałem.
E-czytniki tylko do czasopism, bo tego nie chcę składować.
@portugalka: Szczególnie te drukowane na słabszym papierze, ze śmierdzącą farbą drukarską. Taką książkę trzeba wietrzyć kilka dni żeby dało się ją otworzyć bez odruchu wymiotnego. Z drugiej strony są stare książki, z pożółkłymi stronami, które trzeba delikatnie przewracać by nie zniszczyć. Poza tym są brzydkie i śmierdzą starością.
Właśnie przyjechał do mnie znajomy z Polski, a że piątek, to otworzyliśmy wino. Potem jedziemy na strzelnicę jego autem. Pozdrowienia z #emigracja Trzymajcie się tam jakoś w tej Polsce!
#niepopularnaopinia #ksiazki
#popularnaopiniaalenietutaj
Czyli czytasz tylko poezję?
@Halav: lel
also
Każda osoba, którą znam po zakupie czytnika zaczęła czytać więcej, bo to zwyczajnie wygodniejsze. Zapach to zapach. Treść to treść.
Jedyna przewaga papieru jest w książkach gdzie skacze się z miejsca na miejsce jak podręczniki, albumy, książki kucharskie itd.
Na własne życzenie się czegoś pozbywasz, nie pokażesz gościom Kindla przewijając kolejne tytuły.
Nikt nie zacznie small talku prosto z półki.
Czy to Cię czyni gorszym in toto? Skoro tak sugerujesz, ja tego nie powiedziałem.
E-czytniki tylko do czasopism, bo tego nie chcę składować.