@QBA__: To się na znalezisko nadaje, jak TVP2 manipuluje Januszami i Grażynami.... Kończy się, polityk zmienia zdanie, i chwali publiczną służbę zdrowia. Morał odcinak wygłoszony przez lekarza "Nie ma co walczyć z systemem, bo system nas wykończy.."
@QBA__: Potwierdzam, chociaż widziałem jedynie końcówkę... Kuźwa takie gó... za kase z abonamentu robią xD Jeszcze dodaj że aktor dobrany tak żeby przypominał JKM.
Używam Ubuntu, a to to całe itvp korzysta z silverlight'a nie chce mi się instalować pipelight i useragenta, żeby to obejść, i się odtworzyło, jak ktoś chce niech robi znalezisko. Można porobić screeny, bo podobieństwo jest nieprzypadkowe. @RPG-7 jesteś tak popularny, że aktorów do seriali biorą na twoje podobieństwo ( ͡°͜ʖ͡°)
@QBA__: niech się Janusze i Grażyny z tego chichrają
tylko jak kolejne 2 miliony ludzi w sile wieku z Polski wyjedzie bo nie chcą żyć w tym syfie, do tego przeniosą się tysiące firm do UK, to już nie będzie do śmiechu nikomu
Kończy się, polityk zmienia zdanie, i chwali publiczną służbę zdrowia.
Morał odcinak wygłoszony przez lekarza "Nie ma co walczyć z systemem, bo system nas wykończy.."
Jeszcze dodaj że aktor dobrany tak żeby przypominał JKM.
Używam Ubuntu, a to to całe itvp korzysta z silverlight'a nie chce mi się instalować pipelight i useragenta, żeby to obejść, i się odtworzyło, jak ktoś chce niech robi znalezisko. Można porobić screeny, bo podobieństwo jest nieprzypadkowe.
@RPG-7 jesteś tak popularny, że aktorów do seriali biorą na twoje podobieństwo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@QBA__: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
tylko jak kolejne 2 miliony ludzi w sile wieku z Polski wyjedzie bo nie chcą żyć w tym syfie, do tego przeniosą się tysiące firm do UK, to już nie będzie do śmiechu nikomu
@CarlGustavJung dzięki że zrobiłeś znalezisko