Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +43
Ostatni dzień wakacji i trzeba wracać do korpo #programista15k fajne mam ciałko?
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki

Szybki test zmiany masy, którą "wciągamy" na podjazdach. Według mnie dla amatorów nie ma żadnej różnicy, na wyścigu to może zrobić wynik. Inna sprawa, że różnica 1.8kg na wadze kół to różnica dodatkowego zestawu ;).
#kolarstwo #szosa #rower
No i nie podoba mi się, jak ktoś do mnie #!$%@?, to bardzo brzydki zwrot.
Ewentualnie można myśleć o kołach z dużym stożkiem - tutaj raczej opłaca się wydać trochę więcej i mieć na płaskie odcinki te 50mm.
na maratonach wygrywają ludzie ścigający się conajmniej 2,3 lata i trenujący regularnie także przez zimę.
Wiadomo, mój tata jeździ regularnie od kilku lat, w zimie lżej, ale też kręci. Na maratonach 2-3 miejsca, z tym że na rowerze crossowym, nie szosie.
Sam mam nadzieję, że pod koniec roku uda się rozpocząć proces budowania poważniejszego sprzętu. Muszę tylko do tego czasu zdecydować czy chcę przełaj czy szosę :P.