Wpis z mikrobloga

@Stekso: Jeżeli to tobie, a nie jakiemuś różowemu z twojego otoczenia, pokazało dwa paski, to idź lepiej do lekarza - przypominam sobie taką historię (zdecydowanie zagraniczną) - okazało się, że to była oznaka bardzo poważnej choroby.
  • Odpowiedz
@Handy: Proszę mnie nie obrażać, wiem że nie dam rady utrzymać dziecka dlatego jednak wolę żeby usunęła... Jakby nie było moja narzeczona też się zgodziła podjąć takie kroki. To chyba najlepsze rozwiązanie.
  • Odpowiedz
@Stekso: I prawidłowo lepiej oszczędzić dzieciakowi nieprzyjemności. Jeżeli oboje tego chcecie to do boju. Nie słuchaj tych gimbokatoli. Choć to i tak pewnie troll ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Stekso: Po pierwsze nie zwyzywalem cie od idiotow, oraz nie uzylem zadnej innej obrazliwej formy. Po drugie jak cie nie stac na utrzymanie tym bardziej nie bedzie cie stac na usuniecie. Chyba ze bedziesz skakac po brzuchu albo cos. Po trzecie twoja dziewczyna mozliwe ze bedzie miec syndrom poaborcyjny. Po czwarte tak to jest jak sie nie mysli wczesniej. A po piate wali fejkiem, i szczeze mowiac mam w------e. Wrzuc
  • Odpowiedz