Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +896
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +164
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
Smutłem i uświadomiłem sobie, jak żenująca i żałosna była moja młodość albo raczej jej brak. Całe dnie spędzone przy komputerze na graniu albo w internecie. Z domu niby czasem wychodziłem ale oprocz zaliczania zgonow w plenerze z kilkoma kumplami nie dzialo sie nic specjalnego.
Najgorszy jest fakt że s----------j młodości nikt mi nie zwróci. Nie mam absolutnie czego wspominać z tamtego okresu. Choćbym się zesrał to nie zaznam już młodzieńczych miłości, głupich zabaw na domówkach czy spotań z dziewczynami.
Teraz lvl 26 #tfwnogf, dziewczyny nigdy nie mialem. Sexy jakieś tam przypadkowe były dawno temu po pijaku na szybko ale na prawde nie ma czego wspominać.
Cały czas coś próbuje dzialac z #rozowepaski ale swiadomosc ze w tym wieku mam doświadczenie na poziomie gimnazjalisty zajebiście mnie blokuje(ten fakt jest dla mnie samego tak żałosny że czasem nie moge na siebie patrzeć) Nie wiem czy to wszystko da się jeszcze nadrobić. Ludzie w moim wieku mają już rodziny, kariery sa po albo w zwiazkach, a ja przez ten czały czas byłem w jakimś letargu i dopiero od jakiegoś czasu zacząłem sobie uświadamiać jak bardzo z------m sobie życie.
#przegryw #gorzkiezale
Kto z Was tak ma?
Komentarz usunięty przez autora
Rok temu moje doświadczenie w kontaktach z kobietami było zerowe ale tak jebitnie zerowe, że nawet żadnego pocałunku na koncie, żadnej randki, nic (lvl 25 here). Zacząłem się umawiać. Najpierw przez internet, bo prościej (ale nie w takich z-------h serwisach jak #tinder #badoo). Pierwsza randka, druga, trzecia i jakoś poszło. Oczywiście na początku #stuleja mocna, wiec o żadnym całowaniu nie było mowy. Szczytem osiągnięć był spacer za rękę, a że mistrzem konwersacji to ja nie jestem, więc na każdym takim spotkaniu klepałem prawie tą samą gadkę. Dopiero z czasem przyszło rozluźnienie i lepszy smalltalk. W końcu na wyjeździe zdobyłem się na pierwszy pocałunek, a później pierwszy s--s (ale już z inną). Apropo pocałunków kiedyś przeczytałem dobrą radę: jeśli nie wiesz jak całować, całuj tak jak robi to kobieta. Jeśli dziewczyna całuje delikatnie, całuj ją delikatnie. Jeśli pakuje Ci język głęboko w usta, to pakuj swój równie głęboko. Taka trochę zasada lustra i póki co się sprawdza.
Dla tych którzy nie mają doświadczenia w seksach powiem, że ja swojej pierwszej po prostu nie powiedziałem, że nie mam doświadczenia. Przeciwnie udawałem, że mam spore. I wiecie co? Nie zorientowała się. Prawdopodobnie dlatego, że każda kobieta jest inna i to co dla jednej jest przyjemne, dla innej może być bolesne. Błądziłem po
@Dakkar: czyli gdzie?
@Anteuke namiary wyśle Wam na priv
Komentarz usunięty przez autora
@Krunhy: JA ( ͡° ʖ̯ ͡°)