@platkiowsiane: nigdy nie miałem takich problemów z YIFY. Zarówno oglądając bezpośrednio na PC (2.1 głośniki), jak i poprzez kabel HDMI i na TV. Używam KMPlayera ze sterownikami K-Lite Codec Pack.
@laveta: Ja to ostatni raz zauważyłem 2 lata temu, możliwe, że do tej pory się to zmieniło. Tak czy inaczej warto to przetestować nawet gdy ten problem nie występuje.
@zordziu: Generuje powiadomienia mi a dla osób, które to piszą jest to zbędne. Poza tym oni nie użyli nigdzie żadnego tagu po prostu mnie wołają bezcelowo. Powinny kasować nick przed dodaniem jak już zaśmiecają komentarze pod postem.
@platkiowsiane: Zgodzę się, że przy taktyku niepowinno się wołać autora wpisu, ale tam użyłeś słowa "ludzi", więc doszedłem do wniosku, że chodzi Ci o tag.
@platkiowsiane: TAKTYYYYYYK! A pozatym nie zapomnijmy o unified remote oraz o innych remotach które pozwalają na kontrolowanie VLC przez androida podczas gdy sie leży w łózeczku i patrzy na tvka/monitor :D
@pies_ogrodnika: @apaczacz: @kepa0: @black_janusz: @abcd_f: ludzie po kilka miesięcy/lat na wykopie, a piszą durne komentarze, zamiast kliknąć "ulubione". Statystyki sobie napijacie, czy co?
@platkiowsiane: Dodane do ulubionych, z chęcią sprawdzę bo ostatnio oglądałem jeden film i niemiłosiernie mnie to w-------o. @PrzyjacielGreen: KMPlayer niech s-------a na szczaw od kiedy w------i obsługę DTS i Dolby. Już źle zaczęło się robić, gdy zaczęły wyskakiwać okienka z reklamami.
@XpedobearX: Jak chcesz to mogę Ci podrzucić wersję 131 obsługującą wyżej wymienione. Pasek z reklamami w niczym nie przeszkadza a skoro dostaję wyśmienity produkt za darmo to nie widzę w tym nic złego skoro mogę w ten sposób wspomóc autora. Zresztą choć nie próbowałem tego to widziałem że w internecie są już poradniki jak się ich pozbyć na stałe.
@platkiowsiane: używam VLC, bo p-----ł mi się kiedyś subedit i tak zostało. Nie mogę przeboleć jednak braku możliwości ustawiania położenia napisów i swobodnego ich powiększania/pomniejszania. Albo po prostu nie mogę tego znaleźć.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Aosa: #taktyk
poza tym jak odtwarzacz to tylko PotPlayer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrzyjacielGreen: KMPlayer niech s-------a na szczaw od kiedy w------i obsługę DTS i Dolby. Już źle zaczęło się robić, gdy zaczęły wyskakiwać okienka z reklamami.