Aktywne Wpisy
alan-majcher +2
4 listopada oficjalnie wyszedłem z przegrywu. Nie będę pisał, jak wyglądam, jak wygląda moja dziewczyna. Jeśli kogoś to ciekawi zapraszam do przejrzenia moich innych wpisów. Ogólnie jestem niedaleko 24 urodzin. Miałem okazję pierwszy raz zamoczyć już drugiego listopada, jednak mój maszt za cholerę nie chciał się podnieść. Byłem tak wystraszony, że po spotkaniu kupiłem Sildenafil. No i przed pierwszym razem w Sobotę czwartego na wszelki wypadek wziąłem. Na szczęście później nie musiałem,
Raisei-chan +15
przypominają mi się czasy kiedy (w sumie niedawne czasy) oglądałam anime romansidła do samego rana i w sumie odkrywałam dopiero wtedy medium jakim było anime i wczuwałam się bardzo w te romansidła. mówcie co chcecie, ale żadne inne medium nie przekazuje emocji tak dobrze jak anime. chciałam żeby w życiu mi się przytrafiło coś podobnego.
no i kilka lat później, a właściwie teraz nie oglądam już tych anime romansideł bo wszystkie je
no i kilka lat później, a właściwie teraz nie oglądam już tych anime romansideł bo wszystkie je
"Będę musiała w tym roku zaoszczędzić ok. 4000-5000 zł, bo tyle stracę po skoku kursu franka. Nie zrezygnuję z dodatkowego ubezpieczenia medycznego. Ale: - poproszę, by pani Maria, która u mnie sprząta, przychodziła co trzy, a nie co dwa tygodnie. Zarobi u mnie 1600 zł, a nie 2500 zł "
"Większość oszczędności już wprowadzili: - od dawna kupują w Lidlu, oszczędzając na tym ok. 400 zł miesięcznie, - na ferie starsza córka pojechała do babci, młodsza została w przedszkolu. Teraz zrezygnują z jeżdżenia do pracy dwoma samochodami. Miesięcznie zostanie im w portfelu ok. 500 zł."
Tragedia z tym Frankiem. Jak żyć pyta Gazeta Wyborcza " ( ͡° ʖ̯ ͡°)
http://metro.gazeta.pl/Portfel/1,135229,17297112,Rezygnuja_z_ksiazek__zlobkow__obiadow_w_pracy__niektorzy.html
#gorzkiezale #gazetawyborcza #kredyt #banki #pieniadze #podludzie
@duckar: tu chodzi o dochód roczny sprzątaczki - sprzątaczka w Warszawie bierze 100-300 pln za dzień pracy (zależy od zakresu obowiązków i mieszkania/domu), przychodząc raz na dwa tygodnie akurat zarobi ok 2500 rocznie.
@tmh7: no ale podatek od tego dochodu to ty zapłać XD
@tmh7: rzec by się chciało "#!$%@? mać..." ;|
A ja biedny nie pojadę do poznania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@duckar: obawiam się że to stawka roczna, ale powodzenia ;)
@esio: Chyba domyślanie ze zrozumieniem.
Nie ma się czego domyślać, wystarczy przeczytać tekst. :)
Poza tym założyłem, że skoro komentujesz to przeczytałeś. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeczytałem cytaty wrzucone przez autora wpisu, w których nie występuje słowo "rocznie".
Ps. No dobra, to chociaż masz plusa za to, że jestem złośliwy. :D