Duża część #rozowepaski które trafiła na wykop całkiem niedawno, nie ogarnia mirka. Traktują to jak tablicę na fejsbuku. Wartość śmieszkowa ich wpisów jest żadna, wartość merytoryczna również. Działalność ogarnicza się do wpisów "boję się sprawdzianu / egzaminu", albo "o jej patrzcie jaka jestem". Oczywiście normalnych mężczyzn takie gównowpisy w ogóle nie interesują. Dzisiaj pod tagiem kosmos, jedna z tego typu niewiast żaliła się, że jak idzie do pracy to się stresuje. Napisałem do niej, że nikogo to nie interesuję, że niech nauczy się tagować, i że niech się ogarnię. Nazywając jej zachowanie głąbiarskim. Co robi różowypasek? Kasuje wpis. Myślę, o, i fajnie, może nauczy się czegoś i może za wiele lat będzie prawilnym mirkiem. Jednak niedoceniłem potęgi #logikarozowychpaskow. Oj nie. Ona zaczęła stalkować moje wpisy. I znalazła jeden wpis. Wpis w którym wrzuciłem zdjęcie swojego obiadu, z tagiem obiad. Napisała "kogo co obchodzi co wpieprzasz". Odpisłem, że wszystkich spod tagu obiad. Napisała mi "bądź konsekwentny". Rozumiecie ? :D O co chodzi nie wiem? Teraz, myślę, że w sumie może jest jakoś chora, albo coś, niepotrzebnie ją nazwałem głąbem. Trochę nawet smutłem. Dlatego przepraszam za epitet.
Pozdrawiam normalnych mirków i normalne mirkówny !
@bahanadala: laska jest glabem, poniewaz zle uzyla jednego tagu? Ty dobrze we lbie masz poukladane? Chyba faktycznie jestes nolifem, skoro masz o to taki #boldupy. Ona byla tu nowa, miala prawo sie pomylic. Ty jestes w zyciu taki zajebiscie nieomylny? Szczegolnie w nowym srodowisku, wsrod nowych ludzi? To ty powinienes usunac konto, nie ona. I ostatnia sprawa - trzeba miec konkretnie zryty beret, zeby wypominac komus bledy
@bahanadala: naprawdę?? skoro jest od niedawna to widocznie nie wie jak tagować. Też przy pierwszym spotkaniu z mirko wszystko było dla mnie mało zrozumiałe. Skoro widzisz że zielonka robi coś źle, to zamiast od razu atakować mógłbyś spokojnie zwrócić uwagę i wytłumaczyć że tak się nie robi bo ona nie robi tego celowo tlyko z niewiedzy...
ale nie, najlepiej hurr durr złe tagowanie hurr durr bo to głupi różowy podkreślam
Jak ja z Was wszystkich kisnę. Przecież kilka komentarzy do góry napisałem, że to był z mojej strony oczywisty troll. Z nudów w pracy. Pomijam już tych użytkowników którzy wsadzili mnie do pokoju studenckiego, zabrali mi kolegów, pracę, dziewczynę, przyjaciół, kolegów i jakiekolwiek zainteresowania, bo to są wyjątkowi idioci, którzy nawet nie potrafią przeczytać kilku komentarzy, tylko od razu mają opinię.
@bahanadala: śmieszą mnie ludzie, którzy się bulwersują niewłaściwymi wg nich wpisami pod tagiem. G---o cię to ( ͡°͜ʖ͡°) nie podoba się wpis - olewasz, dodajesz mirka na #czarnolisto i masz spokój.
Nie, nie doprowadzałoby. Ludzie dopiero po jakimś czasie się orientują, o co chodzi z tagami. Ja mam konto jakoś od zeszłej wiosny i nadal się dziwię, że niektórzy mirkowie reagują wręcz agresywnie. Tak jak napisałam już wyżej - w przypadku pokazanym przez @bahanadala laska naprawdę nie ogarnęła tematu, ale "hurr durr zawołałaś mnie głupia cipo, bo użyłaś tagu #kosmos, masz ty rozum u godność, w---------j atencyjna szmato" jest
Wartość śmieszkowa ich wpisów jest żadna, wartość merytoryczna również. Działalność ogarnicza się do wpisów "boję się sprawdzianu / egzaminu", albo "o jej patrzcie jaka jestem". Oczywiście normalnych mężczyzn takie gównowpisy w ogóle nie interesują.
Dzisiaj pod tagiem kosmos, jedna z tego typu niewiast żaliła się, że jak idzie do pracy to się stresuje. Napisałem do niej, że nikogo to nie interesuję, że niech nauczy się tagować, i że niech się ogarnię. Nazywając jej zachowanie głąbiarskim.
Co robi różowypasek? Kasuje wpis. Myślę, o, i fajnie, może nauczy się czegoś i może za wiele lat będzie prawilnym mirkiem.
Jednak niedoceniłem potęgi #logikarozowychpaskow. Oj nie. Ona zaczęła stalkować moje wpisy. I znalazła jeden wpis. Wpis w którym wrzuciłem zdjęcie swojego obiadu, z tagiem obiad. Napisała "kogo co obchodzi co wpieprzasz". Odpisłem, że wszystkich spod tagu obiad. Napisała mi "bądź konsekwentny". Rozumiecie ? :D O co chodzi nie wiem?
Teraz, myślę, że w sumie może jest jakoś chora, albo coś, niepotrzebnie ją nazwałem głąbem. Trochę nawet smutłem. Dlatego przepraszam za epitet.
Pozdrawiam normalnych mirków i normalne mirkówny !
To ty powinienes usunac konto, nie ona.
I ostatnia sprawa - trzeba miec konkretnie zryty beret, zeby wypominac komus bledy
ale nie, najlepiej hurr durr złe tagowanie hurr durr bo to głupi różowy podkreślam
@scharlottka: Nie uważasz, że jak g---o by to go obchodziło, nie zwracało się uwagi komuś to doprowadziło by to do
Troll który udaje debila, nadal jest debilem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak na poważnie, są ważniejsze rzeczy na Świecie, niż złe tagi na mikro.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu