Aktywne Wpisy

adisoniusz +449
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +109
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

@to_jest_chyba_kurcze_zart: No nie wiem. Wczoraj kupiłem Lumnie 630 bo mam do napisania pewną aplikację, i wypadało by się tym w końcu pobawić (zobaczyć jak w praktyce działa UI). Na mój gust tnie się bardzo często, scroll jest mało płynny, i ciągle widać te kropki ładowania/czekania. Wiem że to budżetowy telefon (taki zresztą miał być - jak apka działa dobrze
No chyba że masz 4 aplikacje na krzyż
Na co dzień używam telefonu z trzeciego (tego nielubianego na wykopie) obozu, ale że to jest flagowiec więc nie porównuję ich bezpośrednio.
Jeśli mowa jest o wykorzystaniu telefonu tylko do dzwonienia, to ok - większych różnic nie ma. Ale jeśli zechcemy robić z telefonem coś więcej niż dzwonienie, smsy i
PS: Amerykanów stać tylko dlatego, że jadą ciągle na kredytach... Kiedyś się przejadą i to będzie koniec dolara...