Wpis z mikrobloga

Skąd jest taki hejt na warthundera gf? Ja grałem w #wot przez jakieś 2 lata i przeszedłem na wt, bawię się dobrze. Bardzo przydatne funkcję x-ray gdzie można się nauczyć gdzie strzelać, piękna grafika, udźwiękowienie jest przaśne, bitwy są epickie, masa wybuchów, dziesiątki czołgów itd. Nawet fizyka już tak nie wadzi odkąd zrobili funkcję haka.
#warthunder
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@voroshmitov: kupa wydanej kasy przez niektorych na wota robi swoje, zal im zostawiac to pisza p------y.

A z wad realnych wad za które hejcone ( i słusznie) są GF to imo troche skopany MM ( odczuwalny szczegolnie w przypadku niemców koncówka T3i wyżej oraz kwestia rykoszetów.
  • Odpowiedz
@voroshmitov: @Jade: @Abrakadabror: W Warthuderze lubię, jak przeciwnik wali przeciwpancernym z wielkiego działa w mojego p------a. Pociski przechodzą na wylot i nic mi nie robi, bo mi został pojedynczy żywy załogant-zawadiaka, śmieszek poza kontrolą, którego to dopiero ubicie wyeliminuje mój czołg.
  • Odpowiedz
@voroshmitov:
Graj w WT
Dziwne, WoTowcy nie hejtuja WT
Bardziej im odpowiada WoT więc grają w niego zamiast robić fekanawałnice na necie
Ty hejtuj WoTa bo gra w niego więcej ludzi niż w WT który jest taki przecież super, więc uraz dolnej części pleców
  • Odpowiedz
@jos: > Dziwne, WoTowcy nie hejtuja WT

Spójrz na odpowiedzi pod tym postem.

<Ty hejtuj WoTa bo gra w niego więcej ludzi niż w WT który jest taki przecież super, więc uraz dolnej części pleców motzno

W którym miejscu hejtuje WoTa? No może teraz zhejtuje brak jakiejkolwiek fizyki i nudny grind stockowymi czołgami(żeby nakłonić do wkładania kasy, ale to akurat złe nie jest, za coś trzeba żyć), no i może
  • Odpowiedz
@voroshmitov: nie mówię o tobie tylko o zasadzie.

No może teraz zhejtuje brak jakiejkolwiek fizyki i nudny grind stockowymi

@voroshmitov: fizyka jest on kilkunastu paczy,
czy nudna to nie wiem, ale
  • Odpowiedz
Przecież gównoburze są pod wpisami wt, a nie wot.

@SzlachcicPolny: są, ale zawsze kiedy się użyje tych dwóch tagów jednocześnie. Wtedy gracz WoT patrzy co się dzieje i reaguje. Ale żeby tam wchodzić niezapraszanym to nie widziałem (bo mnie to nie interesowało)
  • Odpowiedz