Aktywne Wpisy

niewiemjakiwybrac +626
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
źródło: Przechhwytywanie
Pobierz
robert5502 +239
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
źródło: Screenshot_2024-09-25-11-01-34-787
Pobierz

#warthunder
Zawsze mnie to rozwala ( ͡º ͜ʖ͡º)
A z wad realnych wad za które hejcone ( i słusznie) są GF to imo troche skopany MM ( odczuwalny szczegolnie w przypadku niemców koncówka T3i wyżej oraz kwestia rykoszetów.
nie no lubię się śmiać z WT
źródło: comment_y9itC7vmFmVGuLe81FhzfMqjrq9TqkjA.jpg
PobierzGraj w WT
Dziwne, WoTowcy nie hejtuja WT
Bardziej im odpowiada WoT więc grają w niego zamiast robić fekanawałnice na necie
Ty hejtuj WoTa bo gra w niego więcej ludzi niż w WT który jest taki przecież super, więc uraz dolnej części pleców
Spójrz na odpowiedzi pod tym postem.
<Ty hejtuj WoTa bo gra w niego więcej ludzi niż w WT który jest taki przecież super, więc uraz dolnej części pleców motzno
W którym miejscu hejtuje WoTa? No może teraz zhejtuje brak jakiejkolwiek fizyki i nudny grind stockowymi czołgami(żeby nakłonić do wkładania kasy, ale to akurat złe nie jest, za coś trzeba żyć), no i może
@voroshmitov: fizyka jest on kilkunastu paczy,
czy nudna to nie wiem, ale
@voroshmitov: Nie ma sensu gadać. Niech siedzą przy wocie dalej. Lepiej dla wt.
@SzlachcicPolny: są, ale zawsze kiedy się użyje tych dwóch tagów jednocześnie. Wtedy gracz WoT patrzy co się dzieje i reaguje. Ale żeby tam wchodzić niezapraszanym to nie widziałem (bo mnie to nie interesowało)